MojWindows

Tento víkend si predplatitelia služieb Xbox Live Gold a Xbox Game Pass Ultimate môžu na svojich konzolách Xbox One bezplatne vyskúšať hneď trojicu hier – Tom Clancy’s The Division 2, Age of Wonders: Planetfall a Stellaris: Console Edition.

Ponuka by mala byť dostupná až do pondelkového rána (21.10.), konkrétne do 9. hodiny. V prípade, že si spomínané služby platíte, dostupné hry na stiahnutie sa zobrazia priamo v digitálnom obchode na vašej konzole, prípadne môžete využiť tento odkaz na Microsoft Store.

Všetky hry zaradené do aktuálnej akcie si navyše môžete dočasne zakúpiť za znížené ceny, pokiaľ by sa vám počas „ochutnávky“ zapáčili, a chceli by ste ich vlastniť natrvalo.

Najlákavejšia zjavne bude akcia na The Division 2, nakoľko ide o pomerne zaujímavú novinku, ktorá sa počas najbližších troch dní predáva so zľavou 65% – za 25€ v štandarnej verzii, prípadne za 30€ vo vyhotovení Gold Edition.

Age of Wonders: Planetfall a Stellaris: Console Edition sa predávajú so zľavou na úrovni 20 až 30%, čo síce prípadných záujemcov poteší, no nie je to až také lákavé ako pri zľava pri The Division 2.

18.10.2019

+