MojWindows

Na veľtrhu IFA 2019 svoje najnovšie produkty orientované na hernú komunitu a technologických nadšencov odhalí aj spoločnosť ADATA priamo prostredníctvom svojej špecializovanej podznačky XPG. Novinky majú zahŕňať zahŕňať novú 4D hernú myš, herné príslušenstvo z radu Mera Edition a SSD disk GAMMIX S50.

Prehľad produktov XPG prezentovaných na IFA 2019 tak ako ich popisuje výrobca

Herná myš XPG Headshot – dotknite sa 4D revolúcie

XPG HEADSHOT je rozhodne revolučná a inovatívna reinkarnácia herných myšiek. Kombinuje v sebe hneď dva horúce trendy posledných mesiacov, umelú inteligenciu a 4D tlač.

Vďaka tomu je XPG HEADSHOT inteligentnou myškou, s univerzálnou mriežkovanou štruktúrou pre ultimátny herný zážitok. S využitím AI algoritmov sa XPG HEADSHOT prispôsobuje preferenciám a osobným charakteristikám svojho majiteľa, ako sú napríklad štýl úchopu, veľkosť ruky, povrch, po ktorom myš jazdí.

„XPG HEADSHOT je stelesnením všetkého, čo sme mali na mysli, keď sme hovorili o perfektne vyladených a neskutočne ergonomických produktoch,“ hovorí Luca Di Fiore, produktový riaditeľ z XPG. „Od prvého dňa sme mysleli len na to, ako skĺbiť potreby e-športových profesionálov s túžbou technických nadšencov mať dokonalú myš, ktorá bude presne reflektovať ich vlastnú osobnosť.“

Herné príslušenstvo XPG z edície Mera Edition – dôkladne premyslené príslušenstvo

XPG vystaví tiež nový rad herného príslušenstva v odvážnych farbách. Nová farebná paleta ostro kontrastuje s čiernym a ostro rezaným designom, ktorým sa vyznačuje väčšina súčasného herného príslušenstva. Aby XPG pomohlo rozbiť túto fádnu jednotu a konečne ukázalo, že hráči nie sú demograficky homogénnou skupinou, uvádza kompletný rad herného príslušenstva edície Mera Edition. Tá zahŕňa headsety, podložky pod myš, myšky, klávesnice a PC skrine.

„Uvedením radu Mera Edition sa XPG jasne vyjadruje k tomu, čo to dnes znamená byť hráčom,“ myslí si Alex Yin General Manager & Chief Gaming Officer z XPG. „A toto vyjadrenie hovorí o tom, že každý hráč má vlastnú individualitu, ktorá nemusí nutne zodpovedať predsudkom výrobcov herného vybavenia. Hranie by podľa nás malo byť hlavne o tom, užiť si dobrodružstvo a môcť bez obáv vyjadriť svoje preferencie.“

SSD disk XPG GAMMIX S50 – navrhnutý pre hráčov, PC nadšencov, priaznivcov pretaktovania a profesionálnych grafikov

SSD disk GAMMIX S50 využíva najnovšie rozhranie PCIe Gen4x4 a podporuje štandard NVMe. Vďaka tomu môže ponúknuť rýchlosti až 5 000 Mb/s pre čítanie a 4 400 MB/s pre zápis. Pokiaľ ide o náhodný prístup, rýchlosť čítania/zápisu dosahuje hodnoty 750K/750K IOPS. Rýchlosti sú tak asi desaťkrát vyššie než pri SSD diskoch s rozhraním SATA.

S50 navyše pridáva pamäťové čipy 3D Flash a SLC Caching, čo vedie k výraznému vylepšeniu efektivity a výdrže. Vďaka dodržaniu špecifikácií M.2 2280 podporuje disk S50 najnovšie platformy Intel a AMD a je spätne kompatibilný s PCIe 3.0. Všetky tieto vlastnosti predurčujú S50 ako ideálnu voľbu pre hráčov, PC nadšencov, priaznivcov pretaktovania a profesionálnych grafikov.

04.09.2019
Zdroj: TS

+