MojWindows

Spoločnosť Xerox začiatkom augusta na trh uviedla novú radu cenovo dostupných tlačiarní, ktoré sú primárne určené pre menšie kancelárie. Konkrétne ide o trojicu modelov Xerox B210, Xerox B205 a Xerox B215, pri ktorých výrobca vyzdvihuje kvalitu tlače, zabezpečenie a používateľský komfort.

Pri návrhu noviniek sa kládol dôraz na požiadavky firemných zákazníkov. Ide teda o veci ako rozpočet, spoľahlivosť, vysoká tlačová kapacita a bezdrôtové pripojenie, ktoré používateľom umožňuje tlačiť kdekoľvek a kedykoľvek.

Xerox B215

Nové tlačiarne Xerox sú vybavené pripojením Wi-Fi Direct pre bezdrôtovú tlač bez potreby routeru. Funkciu mobilnej tlače podporujú technológie Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria a Android. Zariadenia podľa technických špecifikácií dosahujú rýchlosť tlače až 31 stránok za minútu pri zvolení parametru 1200 x 1200 dpi.

S využitím podnetov zo série Xerox VersaLink a AltaLink je multifunkčná tlačiareň B215 vybavená 3,5-palcovou dotykovou obrazovkou, ktorá ponúka ovládanie podobné smartfónom, čo má používateľom opäť uľahčovať manipuláciu.

„Malé podniky a osoby pracujúce z domu majú rovnaké požiadavky ohľadom jednoduchého využitia, funkčnosti, kapacity a produktivity ako väčšie kancelárie. Nová rada ľahkých kompaktných tlačiarní ponúka tieto funkcie za zodpovedajúcu cenu,“ hovorí Terry Antinora, viceprezident a generálny riaditeľ spoločnosti Workplace Solutions, Xerox.

Nové tlačové zariadenia sú k dispozícii od 6. augusta 2019.

12.08.2019
Zdroj: TS

+