MojWindows

Magio pláž sa počas tretieho augustového víkendu premenila na miesto plné výkonných počítačov, herných zápolení a stretnutí s obľúbeným influencerom.

Pre všetkých fanúšikov PC hrania si spoločnosť Lenovo pripravila podujatie Legion Beach Games, ktoré v sebe kombinovalo herný turnaj, prezentáciu najnovších produktov a workshop s dvorným ambasádorom hernej značky počítačov – Lenovo Legion.

Hlavným lákadlom celého víkendu bol najmä sobotňajší program, ktorý bol pod taktovkou jedného z najúspešnejších slovenských youtuberov a zároveň aj ambasádora hernej značky Lenovo Legion – Selassieho.

Ako to vyzeralo na Legion Beach Games?

  • Program odštartoval tímovou hrou jednej z najúspešnejších počítačových hier dnešných dní – Fortnite, ktorú si hráči mohli zahrať proti Selassiemu.
  • Nasledoval vizuálne veľmi podmanivý VR duel so svetelnými mečmi.
  • Zlatým klincom programu bola Selassieho prezentácia „Ako sa stať Youtuberom“, v ktorej ambasádor Lenova vtipnou formou opísal svoj kariérny rast, vysvetlil svoju pracovnú náplň na ambasádorskej pozícii pre značku Lenovo Legion a odhalil všetky radosti a strasti kreatívneho života, s ktorými sa musí mladý youtuber zmieriť.
  • Pozorní poslucháči z workshopu mohli následne uplatniť svoje vedomosti v dvoch interaktívnych kvízoch, týkajúcich sa Sleassieho a sveta počítačových hier.
  • Záver dňa patril hraniu populárnej hry League of Legends a autogramiáde, pri ktorej Selassie nenechal bez podpisu jediného návštevníka tejto vydarenej akcie.

Zdroj: Lenovo

+