MojWindows

Herné štúdiá tento týždeň pritvrdili a tradičnú akciu „dni bezplatného hrania“ natiahli hneď na celých sedem dní – až do 3., prípadne 4. septembra. Pre predplatiteľov služby Xbox Live Gold je na konzolách Xbox One dostupná dvojica hier The Elder Scrolls Online a Rainbow Six Siege.

V prípade, že si službu Xbox Live Gold platíte, ponuka na stiahnutie hier sa zobrazí priamo v digitálnom obchode na vašej konzole. Dvojica hier zaradených do akcie je počas jej trvania ako obvykle dostupná za znížené ceny. Navyše, ak si hru zahráte počas dní bezplatného hrania a následne si ju zakúpite, tak v nej pokračovať budete presne tam, kde ste prestali. Dosiahnutý pokrok sa vám totiž zachová.

Rainbow Six Siege je v časovo obmedzenej ochutnávke dostupná ako plná verzia hry, bez ďalších obmedzení. To znamená, že hráči majú prístup ku všetkým mapám, režimom aj herným postavám.

The Elder Scrolls Online má ponúkať základnú verziu hry s prístupom k štyrom typom postáv, 23 unikátnym zónam a hlavnej príbehovej línii. K tomu sa pripája dávka z rozšírenia Wrathstone a kapitoly Morrowind.

Aj pre počítače a PlayStation 4

Obidve hry si v spomínaných termínoch, môžete vyskúšať aj na konzolách PlayStation 4 a taktiež aj na počítačoch. PlayStation 4 podľa popisu vyžaduje aktívne predplatné v službe PlayStation Plus.

28.08.2019

+