MojWindows

-Tlačová správa v pôvodnom znení-

Spoločnosť Epson predstavila svoju novú 24-palcovú sublimačnú tlačiareň SC-F500. Táto tlačiareň bola navrhnutá tak, aby umožnila reklamným agentúram, fotografickým laboratóriám, výrobcom odevov a kopírovacím centrám rozšíriť ich ponuky prostredníctvom flexibilnej, vysokokvalitnej tlače. Či už vyrábate potlačené kryty telefónov, hrnčeky, podložky pod myš, tričká alebo vankúše, tlačiareň SC-F500 vám ponúka rýchle zrealizovanie vášho zámeru, spoľahlivosť a nízke celkové náklady na vlastníctvo (TCO). Jej nastavenie, prevádzkovanie a údržba navyše nevyžaduje žiadne odborné znalosti.

Tlačiareň SC-F500 je súčasťou komplexného tlačového riešenia spoločnosti Epson, ktoré zahŕňa atramenty, softvér a papier. Všetko je pritom navrhnuté na dosiahnutie dokonalej harmónie.

K výhodám tlačiarne SC-F500 patrí jednoduché použitie, produktivita a efektivita, ktoré pomôžu zaistiť vášmu podniku flexibilitu a umožnia rýchlo reagovať na potreby vašich zákazníkov. Toho dosiahla spoločnosť Epson ďalšími rozšíreniami, ktoré dopĺňajú jej zavedenú sublimačnú technológiu, ako sú:

  • Doplniteľný atrament (atrament zo 140 ml fľaštičiek možno dopĺňať aj pri tlači)
  • Pripojenie cez rozhranie Wi-Fi (prvýkrát v rade sublimačnej tlačiarne Epson)
  • Automatický prepínač potláčaného média (jednoduché prepínanie medzi jednotlivými listami a rolami)
  • Nástroj Epson LFP Accounting Tool (pre presný výpočet nákladov na tlač)
  • Ochranný kryt tlačovej hlavy (proti prenikaniu prachu)
  • Dotykový panel s uhlopriečkou 4,3 “ (pre jednoduché ovládanie)

Slávek Gross, LFP Business Account Manager v spoločnosti Epson Europe CZ & SK, dodáva: „Sme nadšení, že môžeme ponúknuť túto sublimačnú tlačiareň, ktorá otvára rad nových príležitostí mnohým malým podnikom. Toto je prvá 24-palcová tlačiareň rozširujúca ponuku radu sublimačných tlačiarní. Jej najväčším prínosom je obrovské množstvo možností využitia, ktoré sa nám práve pri tlačiarni SC-F500 podarilo dosiahnuť – široká škála darčekov a reklamných predmetov, ktoré je možné s jej pomocou vyrobiť, je skutočne pôsobivá.

Sme tiež presvedčení o tom, že nové a vylepšené funkcie, ktorými sme túto tlačiareň vybavili, vrátane doplniteľného atramentu, prispeje k spoľahlivejšej prevádzke s minimálnymi zásahmi užívateľa. To bude prínosom najmä pre ambicióznych majiteľov malých podnikov, ktorí chcú získať konkurenčnú výhodu bez toho, aby museli najímať odborný personál na obsluhu tlačiarne.“

SureColor SC-F500 bude k dispozícii v októbri.

22.08.2019

+