MojWindows

Aktívni predplatitelia služby Xbox Live Gold sa aj počas júla môžu tešiť na rôznorodú ponuku konzolových hier, ktoré im budú bezplatne sprístupnené v rámci ponuky Games with Gold. Tak ako každý mesiac, aj tentokrát pôjde o celkovo štvoricu hier – 2 pre Xbox One a 2 pre Xbox 360.

Naďalej platí, že hry budú predplatiteľom na stiahnutie dostupné len po obmedzenú dobu. Pripomeňme si však, že v prípade titulov pre Xbox 360 platí, že po ich vyzdvihnutí budú s vašim účtom prepojené natrvalo a hrať ich môžete aj po vypršaní predplateného Xbox Live Gold.

„Ak si budete chcieť prevziať svoje hry, budete potrebovať zlaté členstvo Xbox Live. Hry na Xbox One môžete hrať, kým budete mať aktívne zlaté členstvo, a hry na Xbox 360 vám ostanú natrvalo,“ uvádza stránka technickej podpory.

Počas júla sa zlatí predplatitelia Xbox Live môžu pustiť do hrania vydarenej plošinovky Inside, bláznivej party hry Big Crown: Showdown či do kúska Castlevania: Symphony of the Night z kultovej série. Štvoricu ponúkaných hier uzatvorí Meet the Robinsons, hra inšpirovaná animovaným filmom „Tajomstvo Robinsonovcov“.

  • Inside – 1. 7. až 31. 7. pre Xbox One
  • Big Crown: Showdown – 16. 7. až 15. 8. pre Xbox One
  • Castlevania: Symphony of the Night – 1. až 15. 7. pre Xbox One a Xbox 360
  • Meet the Robinsons – 16. až 31. 7. pre Xbox One a Xbox 360
08.07.2019

+