MojWindows

Pre predplatiteľov služby Xbox Live je aj tento víkend pripravená tradičná akcia dní bezplatného hrania – Free Play Day.

Počas celého víkendu až do skorého pondelkového rána sa môžu v rámci predplatného Xbox Live Gold pustiť do hrania hier, ktoré by si inak museli zakúpiť. Aktuálne je k dispozícii trojica titulov Overwatch, Naruto to Boruto: Shinobi Striker a Worms W.M.D.

Spomínané hry by mali byť k dispozícii na konzolách rodiny Xbox One až do pondelkového rána, a to prakticky v plnohodnotnej verzii, bez ďalších obmedzení.

Beží aj tech test pre Gears 5

Okrem toho je aj tento víkend k dispozícii technický test multiplayerovej verzie Gears  5. Ak teda patríte medzi predplatiteľov Xbox Game Pass, prípadne ste si priamo predobjednali pripravované pokračovanie série Gears of War, tak sa počas najbližších troch dní môžete naplno odovzdať hraniu tohto titulu. Divízia Xbox navyše uvádza, že prístup majú aj predplatitelia Xbox Live Gold.

Hra vám bude pod označením Gears 5 Tech Test sprístupnená v termíne od 26. 7. do 29. 7. 2019. Testovacie servery majú byť prístupné od 19. hodiny prvého dňa „Tech Testu“. Viac informácii nájdete v pôvodnom článku, prípadne na oficiálnom webe s pozvánkou.

25.07.2019

+