MojWindows

V roku 1989 sa na trhu objavila značka Sound Blaster, ktorá navždy zmenila počítačový zvuk. Odvtedy sa predalo viac ako 400 miliónov kusov produktov tejto značky a pojem Sound Blaster sa prakticky stal synonymom slova „zvuková karta“ a toho najlepšieho zvuku.

S 30 ročnými skúsenosťami v oblasti audio inovácií, značka Sound Blaster naďalej pokračuje v rozvoji technológií digitálneho spracovania zvuku.

Filozofia Sound Blaster je jednoduchá, ale náročná. S každým novým produktom si kladieme za cieľ posunúť hranice v štyroch kľúčových oblastiach: technológia, výkon, funkcia a platforma. Na naše 30. výročie chceme vylepšiť zážitok so Sound Blaster viac ako kedykoľvek predtým. Séria AE, ktorá predstavuje náš najväčší krok v inovácii zvukových kariet PCI-e, je len začiatkom. 

Okrem pohľadu späť, za svojou bohatou históriou, Sound Blaster myslí hlavne na prítomnosť a potreby dnešných zákazníkov. Počas tohto roka chystá uvedenie ďalších noviniek, no a aktuálne trošku aj oslavuje svoju históriu, kedy si pre zákazníkov pripravila špeciálnu promo akciu (info úplne dole).

Onedlho predstavíme náš najnovší prírastok do X série multikanálových externých zvukových kariet. Bude to prvý Sound Blaster produkt s technológiou Super X-Fi. V ďalšom štvrťroku predstavíme naše najnovšie produkty pod hlavičkou „G“ reprezentujúc herné zvukové karty s lepšou kompatibilitou a jednoduchším používaním ako predtým. V skratke, Sound Blaster prináša skvelý zvuk a nikdy ho neprestane zlepšovať,“ povedal Sim Wong Hoo, CEO spoločnosti Creative.

Sound Blaster AE-7

Spoločnosť Creative nadväzuje na svoje audio dedičstvo a predstavuje jednu zo svojich najmodernejších PCI-e zvukových kariet, Sound Blaster AE-7.

Sound Blaster AE-7 je vyrobená z vysokokvalitných komponentov a vybavená najnovšími technológiami spoločnosti. Novinkou chce Creative nastaviť nový štandard ponúkajúci dokonalý zážitok z počítačovej zábavy.

Vlastnosti Sound Blaster AE-7 ako ich uvádza výrobca

Sound Blaster AE-7 je veľmi výkonná zvuková karta, ktorá je vybavená vysoko výkonným ESS SABRE 9018 DAC, ktorá sa môže pochváliť až 127 dB DNR s 32-bitovým 384 kHz a prehrávaním DSD64. Čistota zvuku je spojená s THD 0,0001%, čo predstavuje upgrade oproti svojmu predchodcovi Sound BlasterX AE-5 a tiež konkurencii.

  • Najlepšie spracovanie: Vychutnajte si celé spektrum zvukových prispôsobení Sound Blaster a vylepšené audio s priestorovou virtualizáciou 5.1 a 7.1 spolu s kódovaním Dolby Digital Live a DTS Connect
  • Ocenené zosilnenie slúchadiel: Na mieru navrhnutý slúchadlový zosilňovač Xamp zosilňuje každý audio kanál samostatne čím vytvára vernejší zvuk v autentickom, nezmenenom bezstratovom modeli.
  • Úplne nový modul ovládania zvuku (ACM): Zvuková karta disponuje funkciou ACM vytvorenou s ohľadom na užívateľskú prívetivosť.
  • Nové a zjednodušené softvérové rozhranie: Novo navrhnutý softvér Sound Blaster Command vylepšuje užívateľsky prívetivé rozhranie, ktoré poháňa Creative Sound Blaster Acoustic Engine vďaka viacerým prispôsobeniam ovládania zvuku a menej kliknutiam

Sound Blaster AE-7 sa bude predávať za 229,99 € u vybraných predajcov.

Promo akcia – 15% zľava na najnovšie produkty

Ako poďakovanie za podporu počas posledných 30 rokov ponúka Creative svojim fanúšikom exkluzívne promo s atraktívnou 15% zľavou na najnovšie produkty Sound Blaster.

Táto promo akcia bude platná pre všetky pripravované produkty Sound Blaster predstavené do konca roka. Ďalšie informácie majú byť dostupné na adrese creative.com/upgrade.

Napriek tomu, že firma o akcii oficiálne informovala prostredníctvom tlačovej správy, predmetná webová stránka pre náš trh zatiaľ nefunguje. Kedy bude teda akcia oficiálne spustená zisťujem, a akonáhle príde odpoveď, informácie budú aktualizované. 

12.07.2019
Zdroj: TS

+