MojWindows

Logitech G, herná značka spoločnosti Logitech, dnes predstavila dva nové herné headsety Logitech G PRO X Gaming Headset a Logitech G PRO Gaming Headset, ktoré majú byť navrhnuté v spolupráci so špičkovými e-športovcami.

Logitech pri dvojici vyzdvihuje „neuveriteľné pohodlie a odolnosť s vysoko výkonnou zvukovou a hlasovou technológiou„. Slúchadlá sú určené primárne pre náročných hráčov, ktorí inklinujú ku kvalitnému hardvéru a radi majú k dispozícii to čo profesionálne tímy.

Slúchadlá Logitech G PRO X Gaming Headset sprevádza nový softvér Blue VO!CE, ktorý bol vyvinutý v spolupráci s poprednými odborníkmi v oblasti mikrofónov Blue Microphones. Majitelia slúchadiel tak môžu v reálnom čase používať sadu efektov pre mikrofón, ktorá umožňuje čistú a profesionálnu hlasovú komunikáciu.

Vo výsledku môžete svoj hlas vyladiť na základe vašich individuálnych preferencií tak, že vás spoluhráči budú lepšie počuť, alebo môžete znieť ako profesionálny streamer. Pre hráčov, ktorí majú záujem o ďalšie prispôsobenie má Blue VO!CE pokročilý režim s úplnou sadu pro-grade efektov vrátane kompresoru, de-esseru a de-popperu.

Headsety boli vyvinuté od základu tak, aby ponúkali dostatočné pohodlie počas celodenného používania a zároveň poskytovali neuveriteľne dlhú životnosť.

Ľahká konštrukcia je vyrobená z hliníka a ocele, náušníky (mušle) sú z mäkkej pamäťové peny s prémiovým koženým obalom. Súčasťou balenia PRO X je aj sada náušníkov pokrytých velúrom.

Herné slúchadlá PRO X a PRO sú kompatibilné s PC a mobilnými zariadeniami. Výrobca uvádza, že vybavené sú zvukovými meničmi Pro-G 50mm od Logitech G, ktoré sú vyrobené z hybridného materiálu pre vysokokvalitnú reprodukciu s mohutnými basmi a bohatým zvukom.

Model Logitech G PRO X Gaming Headset navyše ponúka technológiu DTS Headphone: X 2.0 surround sound, ktorá má simulovať 3D prostredie originálneho zvukového mixu.

Náhlavné sady Logitech G PRO X Gaming Headset a Logitech G PRO Gaming Headset by mali byť k dispozícii od júla 2019 za odporúčanú maloobchodnú cenu 129€ a 99,99€.

09.07.2019
Zdroj: TS

+