MojWindows

Spoločnosť HP dnes v krátkosti informovala o vynovení svojej ponuky počítačov určených do firemného prostredia. V duchu inovatívnej „vlny“, ktorú spoločnosť rozbehla s predošlými produktami, pokračuje v inováciách a generačnej obmene komponentov.

Nové portfólio stolových počítačov má byť ideálnym pomocníkom dnešných firemných používateľov, navrhnuté do moderného pracovného prostredia.

Nakoľko si firmy zvyknú zakladať na bezpečnosti, pracovné stolové počítače ponúkajú technológiu HP Sure Sense (obsah obrazovky viditeľný len pri priamom pohľade), ako aj ďalšie doplnkové riešenia spoločnosti HP pre bezpečnosť a spravovateľnosť.

Tak ako to už býva zvykom, počítače sú dostupné v širokej škále rozličných hardvérových konfigurácií. V prípade niektorých produktov je možné osadiť až Intel Core i9 9.generácie, výkonné diskrétne grafické karty pre prácu s obsahom virtuálnej reality, celý zástup SSD a HDD diskov, 32 GB operačnej pamäte, a tak ďalej.

Nové portfólio stolových počítačových zostáv piatej generácie

HP EliteDesk 800 G5 Tower – veža, ktorá ponúka výkon, rozšíriteľnosť, bezpečnosť a je pripravená na VR. V predaji na Slovensku od júla za ceny začínajúce na 1 076 €.

HP EliteDesk 800 G5 Small Form Factor – SFF zostava s veľkým výkonom v malom tele – navrhnutá pre moderné pracovisko. V predaji na Slovensku od júla za ceny začínajúce na 919 €.

HP ProDesk 600 G5 Desktop Mini – zostava s konektivitou cez jeden kábel: kancelária bez káblov a kompatibilita s HP Mini-in-One alebo HP EliteDisplay E243d Docking Monitor. V predaji na Slovensku od júla za ceny začínajúce na 845 €.

HP ProDesk 600 G5 Small Form Factor v priestorovo úspornom dizajne s flexibilnou konektivitou. V predaji na Slovensku od júla za ceny začínajúce na 825 €.

HP ProDesk 600 G5 Micro Tower – veža, ktorá ponúka veľa výkonu a široké možnosti rozšíriteľnosti. V predaji na Slovensku od júla za ceny začínajúce na 845 €.

HP ProOne 600 G5 21.5-inch All-in-One je dizajnová elegantná zostava s micro-edge monitorom, ktorá je navrhnutá pre kolaboratívny štýl práce a ponúka všestrannosť i výkon. V predaji na Slovensku od júla za ceny začínajúce na 920 €.

HP ProDesk 400 G5 Desktop Mini ponúka konfigurovateľnosť svojho priestorovo úsporného dizajnu a vďaka USB Type-C s DisplayPort Alt Mode je pripravený na budúcnosť. V predaji na Slovensku od júla za ceny začínajúce na 459 €.

HP ProDesk 400 G6 Small Form Factor – SSF počítač navrhnutý pre efektívne pracovisko: produktivita, konektivita, bezpečnosť i spoľahlivosť sú samozrejmosťou. V predaji na Slovensku od júla za ceny začínajúce na 556 €.

HP ProDesk 400 G6 Micro Tower ponúka používateľom maximálnu hodnotu aj výkon v bežných rozmeroch kompaktnej veže. V predaji na Slovensku od júla za ceny začínajúce na 574 €.

20-palcový a 23,8-palcový all-in-one HP ProOne 400 G5 –komunikačné huby navrhnuté pre malé firmy a všestranné pracovné prostredie, teraz aj s dotykovou obrazovkou. V predaji na Slovensku od júla za ceny začínajúce na 612 €.

18.07.2019
Zdroj: TS

+