MojWindows

Pripravovaná adventúra When I Was Young už koncom roka priblíži hrôzy krvavého vietnamského konfliktu, a to z pohľadu priemerného Američana, ktorý sa hrou osudu ocitá v predných líniách.

Napriek krutej realite krvavého konfliktu sa púšťa do pátrania po svojom bratovi, ktorý počas bojov náhle zmizol. Čaká naňho napínavé a extrémne riskantné dobrodružstvo naprieč pekelnou džungľou plnou nástrah, ale aj nečakane pokojnými ulicami mesta, kde si konečne môže aspoň na chvíľu vydýchnuť.

Tvorcovia, z nezávislého štúdia WallRus Group, okrem dôrazu na príbehovú stránku, avizujú aj pokročilé herné prvky ako dynamická zmena času či prepracovaný bojový systém s množstvom rozličných nepriateľov či krutých pascí.

Kombinácia „pixel-artového“ grafického prevedenia, originálneho hudobného podkladu a silného príbehu majú hráčov vtiahnuť späť do krutej reality Vojny vo Vietname a k obrazovkám počítačov ich pripútať po dobu siedmich hodín čistého herného času.

Ak patríte k fanúšikom adventúr s historickým nádychom a hra When I Was Young vás aspoň trochu zaujala, k dispozícii je už bezplatná demoverzia. Tá vám môže pomôcť pri neskoršom rozhodovaní, či si hru zakúpiť v plnej verzii.

15.07.2019

+