MojWindows

Spoločnosť ADATA pred pár dňami predstavila nové pamäťové karty Premier Pro microSDXC/SDHC UHS-I, pri ktorých vyzdvihuje vysokú odolnosť a štandardy Video Speed Class 30 (V30) a Application Performance Class 2 (A2). Celkovo teda má ísť o pamäťové karty vhodné a špecificky navrhnuté pre použitie na nepretržité nahrávanie videa a jeho neustále premazávanie.

Sú tak ideálne pre kamery v autách alebo pre použitie v bezpečnostných systémoch, všade, kde je potrebná veľká výdrž pri nepretržitom nahrávaní. Vďaka hodnoteniu Application Performance Class 2 (A2) však majú majiteľom ponúknuť dostatočne vysoké rýchlosti aj pri akomkoľvek inom využití, napríklad v smartfónoch.

Navyše sú vodeodolné, nárazuvzdorné, odolné voči výbojom statickej elektriny a znesú tiež röntgenové žiarenie. Navyše im nevadia ani extrémne teploty – pracujú správne v rozmedzí od -25°C do 85C°.

ADATA uvádza, že vďaka použitiu kvalitných NAND flash čipov, karty vydržia až 40 000 hodín nahrávania HD videa, no nekonkretizuje už, koľko presne kompletných prepisov celej kapacity by to malo byť.

Pamäťové karty Premier Pro microSDXC/SDHC UHS-I sú k dispozícii v kapacitách od 32 GB do 256 GB. Konkrétne informácie o presnej dostupnosti a cene neboli poskytnuté, hoci zaslaná formulácia naznačuje, že v predaji by už mali byť.

29.07.2019
Zdroj: TS

+