MojWindows

Ponuka služby Xbox Game Pass pre konzoly Xbox One sa dnešným dňom stala o čosi lákavejšou. Microsoft počas veľtrhu E3 2019 oznámil, že do katalógu svojej služby pridáva štvoricu hier Metro Exodus, Hollow Knight: Voidheart Edition, Borderlands: The Handsome Collection a Batman: Arkham Knight. Hráčov by mohla zaujať najmä dvojica Metro Exodus a Borderlands: The Handsome Collection, nakoľko ide o vysoko populárne tituly.

Hra Metro Exodus má byť dostupná aj prostredníctvom služby Xbox Game Pass pre PC, ktorá je od dnešného dňa dostupná v rámci otvorenej bety za zníženú cenu 3,99€ mesačne, pričom prvý mesiac je ponúkaná za úvodnú cenu 1€. Pri riadnom spustení tejto novej služby bude mesačný poplatok minimálne dvojnásobný – zatiaľ Microsoft uvádza 9,99 dolárov, suma pre náš trh nebola konkretizovaná.

Hráči sa na počítačoch s Windows 10 v najčerstvejšej verzii „May 2019 Update“ môžu do otvorenej bety služby Xbox Game Pass pre PC môžu zapojiť cez novú aplikáciu Xbox. Tá je na stiahnutie dostupná cez Microsoft Store, prípadne cez oficiálny web.

10.06.2019

+