MojWindows

Najnovšie rozšírenie LEGO Speed Champions kombinuje hravý a humorný štýl filmu „LEGO príbeh“ s otvoreným svetom adrenalínu Forza Horizon 4. Hneď v úvode sa tu posadíte za volant jedného z trojice áut Mini Cooper S Rally 1967, McLaren Senna alebo Ferrari F40 Competizione, ktoré sú v životnej veľkosti kocku po kocke vytvorené z populárnej stavebnice LEGO.

Navonok síce môžu vyzerať zábavne, no pod ich kapotami sa skrýva plná konská sila. Navyše rovnako ako pri ich klasických náprotivkoch, aj tu je možné upravovať parametre a jazdné vlastnosti presne podľa svojej chuti.

Samotné autá sú však len čerešničkou na torte úplne nového sveta, ktorý čaká na preskúmanie. Rozšírenie prináša 9 nových pestrých oblastí – od pirátskej jaskyne, cez púšť s pozostatkami dinosaurov a závodný okruh až po zábavný park Super Mega Awesome Adventure Stunt Park, to všetko z kúskov stavebnice LEGO.

Čaká na vás aj kampaň LEGO Brick Challenge, kde ako odmenu za plnenie úloh a bláznivých výziev dostávate kocky potrebné pre budovanie Domu Majstra Staviteľa, ktorý je potrebný pre získavanie ďalších LEGO áut.

Medzi ďalšie vylepšenia nového rozšírenia patrí to, že do nového LEGO sveta sa hráči dokážu presunúť veľmi rýchlo (do 10 minút od spustenia novej hry), čo je pozitívny odklon od predošlých rozšírení, ktoré boli sprístupnené až po dosiahnutí určitého postupu v rámci hlavného príbehu. Zároveň tu nie je žiadne obmedzenie auta, a po LEGO svete sa môžete preháňať aj v klasickom Forde Mustang, prípadne naopak, klasický svet môžete brázdiť v LEGO autíčku.

Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions je k dispozícii už od 13. júna ako vo verzii pre Xbox One, tak aj pre Windows 10 PC. Rozšírenie stojí 19,99€. Zdarma je dostupné len pre majiteľov edícii Forza Horizon 4 Ultimate Edition, Forza Horizon 4 Expansions Bundle alebo Forza Horizon 4 Ultimate Add-Ons Bundle.

20.06.2019

+