MojWindows

Xbox v rámci programu Games with Gold, pre aktívnych predplatiteľov služby Xbox Live Gold, opäť pripravil ponuku zaujímavých hier, ktoré im budú počas júna ponúkané bezplatne. Predplatitelia sa môžu tešiť na štyri hry – 2 pre Xbox One a 2 pre Xbox 360, ktoré sú však vďaka spätnej kompatibilite hrateľné aj na konzole Xbox One.

Ako obvykle platí, že hry budú predplatiteľom na stiahnutie dostupné len po obmedzenú dobu. Pripomeňme si však, že v prípade Xbox 360 hier platí, že po vyzdvihnutí budú s vašim účtom prepojené natrvalo a hrať ich môžete aj po vypršaní predplateného Xbox Live Gold.

„Ak si budete chcieť prevziať svoje hry, budete potrebovať zlaté členstvo Xbox Live. Hry na Xbox One môžete hrať, kým budete mať aktívne zlaté členstvo, a hry na Xbox 360 vám ostanú natrvalo,“ uvádza stránka technickej podpory.

Tento mesiac bude k dispozícii najnovší počin populárnej série NHL, energiou nabitá bojová plošinovka s dôrazom na taktiku, legendárna logická hra s dávkou čierneho humoru či ďalšia ochrana zeme pred armádou mimozemských útočníkov.

  • EA SPORTS NHL 19 – 1. 6. až 30. 6. pre Xbox One
  • Rivals of Aether – 16. 6. až 15. 7. pre Xbox One
  • Portal: Still Alive – 1. až 15. 6. pre Xbox One a Xbox 360
  • Earth Defense Force 2017 – 16. až 30. 6. pre Xbox One a Xbox 360
04.06.2019

+