MojWindows

Najnovšie tlačiarne Expression Home od spoločnosti Epson (radu XP-2100 a XP-3100) spájajú funkcie 3 v 1 a mobilnú tlač v novom kompaktnom a štýlovom prevedení. Rad XP-3100 teraz ponúka obojstrannú tlač formátu A4. Tieto modely budú dostupné od septembra 2019.

Nové Expression Home 3 v 1 sú určené pre každodennú tlač a prinášajú nový optimalizovaný dizajn. Sú ideálne pre spotrebiteľov, ktorí hľadajú štýlovú technológiu. Vďaka kompaktnému prevedeniu zaberajú tlačiarne menej miesta a elegantné tlačidlá dopĺňajú moderný a štýlový vzhľad.

Navyše, ako je tlačiarní Epson s atramentovými kazetami bežné, tieto modely využívajú samostatné zásobníky atramentu, takže je nutné vymeniť len spotrebovanú farbu.

Tlačiarne dávajú užívateľom úplnú slobodu tlače vďaka aplikáciám pre tlač cez Wi-Fi a mobilnú tlač. Užívatelia si môžu bezplatnú aplikáciu Epson iPrint jednoducho stiahnuť a využiť ju pre bezdrôtovú tlač a skenovanie z inteligentných zariadení. Rad XP-3100 má tiež LCD displej, ktorý uľahčuje navigáciu medzi funkciami tlačiarne.

Tlačiarne radu XP-2100 a XP-3100 budú dostupné od septembra 2019.

17.06.2019
Zdroj: TS

+