MojWindows

Pre konzoly rodiny Xbox One sa dnes začalo s distribúciou ďalšej systémovej aktualizácie, tentokrát s označením „May 2019 Update“, respektíve „1905“. Hoci vo všeobecnosti takéto aktualizácie zvyknú prinášať výraznejšie novinky a opravy, v tomto prípade sa musíme uspokojiť len s drobnosťami.

V zozname priateľov pri menách pribudli unikátne ikony, ktoré signalizujú, na ktorej platforme sú momentálne pripojení – Xbox One, PC alebo smartfón.

Miernou úpravou prešiel systém pre komunikáciu prostredníctvom správ. Správy od ľudí, ktorí sa nenachádzajú v zozname vašich kontaktov budú zobrazované v samostatnej sekcii „Message requests“, zatiaľ čo správy od vašich kontaktov majú prioritu a zobrazené preto budú v hlavnej sekcii.

Sekcia „My Games & Apps dostala nový algoritmus pre triedenie hier a aplikácií. Po novom ignoruje členy ako „a“, „an“ a „the“. Napríklad hru „The Witcher 3“, ktorú by sme pôvodne našli zaradenú pod písmenom „T“,  nový systém umiestní pod písmeno „W“. Hru „The Division“ by sme v sekcii pôvodne našli pod písmenom „T“, no teraz to už bude pod písmenom „D“ a tak ďalej.

16.05.2019

+