MojWindows

Spoločnosť Samsung k začiatku predaja svojho najnovšieho monitora s názvom Space Monitor pripravila pre prvých 100 majiteľov z Čiech a Slovenska špeciálny darček. Noví majitelia získajú pokročilú ergonomickú myš MX Vertical od Logitech v hodnote 110 €, ktorá im bude odovzdaná alebo zaslaná priamo s monitorom.

Space Monitor je moderný a minimalistický monitor určený nielen pre pracovné prostredie. Monitor ťaží zo svojho elegantného dizajnu a minimalizmu. Pre úsporu priestoru je ho možné pomocou zverákového úchytu prichytiť priamo k doske stola, a získať tak viac miesta pre maximálnu produktivitu.

Polohu monitora je samozrejme možné jednoducho nastavovať a meniť – spustiť, prisunúť bližšie alebo dokonca spustiť na úroveň dosky stola . Keď monitor práve nepoužívate, jednoducho ho pritlačíte ku stene a skladujete ho naplocho.

Samsung uvádza, že v porovnaní s bežným monitorom s ekvivalentnou veľkosťou ponúka Space Monitor až o 40 % viac využiteľnej plochy. Zároveň pomáha udržiavať prehľadný pracovný stôl a nevyužitý priestor zmenšuje o 94%. Zaoberať sa netreba ani s organizáciou káblov, keďže tie sú vedené v ramene pre čistý, flexibilný vzhľad.

Odporúčaná maloobchodná cena Space Monitora s 27-palcovou uhlopriečku a QHD rozlíšením (LS27R750QEUXEN) je 389 €. Model s 32-palcovou uhlopriečkou a 4K rozlíšením (LS32R750UEUXEN) sa predáva za 489 €.

Trvanie akcie je do 31. mája 2019 a platí u vybraných predajcov – Mall.sk, Alza.sk, Datacomp.sk, Nay a Datart.

14.05.2019
Zdroj: TS

+