MojWindows

Logitech hlásil predaj novej myšky Logitech G502 LIGHTSPEED, čo je vlastne vylepšený model G502, ktorý je teraz bezdrôtový. Má ísť o priamu reakciu na opakované požiadavky zo strany zákazníkov. Okrem toho, že došlo k splneniu základnej požiadavky, aby myš bola bezdrôtová, Logitech uvádza, že nový model prináša aj „niečo navyše“.

Pôvodný model mal byť od základov prepracovaný, aby si myška Logitech G502 LIGHTSPEED zachovala tvar aj funkcie originálu, no súčasne bola o sedem gramov ľahšia a podporovala bezdrôtové technológie LIGHTSPEED a POWERPLAY.

Inovovaná je mechanická aj elektrická konštrukcia, čím vznikol komplexný systém obsahujúci oceňovanú technológiu bezdrôtového prenosu LIGHTSPEED, bezdrôtového nabíjania POWERPLAY a aj špičkového optického senzoru HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K. Výsledkom je perfektná herná myš, ktorá sa stane prirodzeným predĺžením vašej ruky a umožní vám dokonale splynúť s herným svetom.

Nová myš G502 LIGHTSPEED tak má navonok dobre známy vzhľad, no je však ľahšia, rýchlejšia a dokonalejšia. Nakoľko je jasne orientovaná na hráčov, základom bola orientácia na vysokú prednosť, ovládateľnosť a ergonómiu.

Myš má 11 programovateľných tlačidiel, ktoré možno nastaviť pomocou softvéru Logitech G HUB pre jednotlivé akcie alebo priradenie makier. Vybavená je tiež kolieskom s prepínateľným režimom na presné alebo rýchle „scrolovanie“ a vyvažovacím systémom so šiestimi závažiami (4 dvojgramové a 2 štvorgramové) kvôli úprave hmotnosti a ťažiska myši podľa určitého herného štýlu.

Odozva pri hraní podľa zverejnených špecifikácií dosahuje 1 ms a batéria na jedno nabitie ponúkne výdrž 48 až 60 hodín prevádzky v závislosti od toho, či je používané podsvietenie alebo nie. Už 5 minútové nabíjanie by pritom ale malo zabezpečovať 2,5 hodín používania.

Výrobcom uvádzané vlastnosti

  • Ultra rýchla bezdrôtová technológia LIGHTSPEED, ktorá umožňuje hráčom reagovať rýchlejšie než s káblovou myšou a to vďaka plne optimalizovanému bezdrôtovému pripojeniu, ktoré ponúka neuveriteľnú presnosť a spoľahlivosť pri herných súbojoch na špičkovej úrovni.
  • Bezdrôtový dobíjací systém Logitech G POWERPLAY na nepretržité dobíjanie aj počas hrania hier. Nová herná myš sa vie bezdrôtovo spárovať cez POWERPLAY, aby sa mohla pohodlne dobíjať aj prenášať dáta cez jediný USB kábel.
  • Najpresnejší a najvýkonnejší senzor Logitech HERO 16K má výnimočnú presnosť s citlivosťou až 16 000 DPI a zvláda trasovanie pri rýchlosti vyše 400 IPS bez akcelerácie, filtrovania alebo vyhladzovania.
  • Program Logitech G HUB automaticky rozpozná myš Logitech G502 LIGHTSPEED a sprostredkuje plný prístup ku všetkým jej nastaveniam. Umožňuje vyberať funkcie, priraďovať jednotlivým tlačidlám makrá alebo meniť farebné podsvietenie myši pomocou jednoduchého intuitívneho rozhrania. Hráči si tiež môžu uložiť niekoľko profilov herných postáv a prepínať medzi nimi počas hry.

Cena a dostupnosť

Bezdrôtová herná myš Logitech G502 LIGHTSPEED by mala byť k dispozícii od mája 2019 na LogitechG.com a u predajcov na celom svete za odporúčanú maloobchodnú cenu 149.99€.

10.05.2019
Zdroj: TS

+