MojWindows

Spoločnosť Creative pred pár dňami oznámila, že do predaja mieri nová sada reproduktorov s názvom Creative Pebble Plus. Ak vám je tento názov už trochu povedomý, nejde o náhodu. Creative už dlhší čas predáva reproduktory Creative Pebble, ktoré predstavujú „príjemné prekvapenie určené pre nenáročného používateľa“.

Creative Pebble Plus vychádza z tohto staršieho modelu, ktorý sa snaží posunúť na vyššiu úroveň, na prvý pohľad, najmä pridaním 4-palcového subwooferu. Nový model bol týmto krokom povýšený do kategórie 2.1 reprosústav a tešiť sa máme na intenzívnejší zvuk.

Po stránke dizajnu Creative ide v rovnakých šľapajách minimalizmu a jednoduchosti, takže aj nový model bez najmenších problémov zapadne do pracovného, ale aj domáceho prostredia.

K zmenám nedošlo ani v oblasti pripojenia. Na napájanie slúži tradičný USB kábel a o prenos zvuku sa stará 3,5 mm jack. Ovládacie prvky sú opäť umiestnené v prednej časti hlavného reproduktora.

Zmena však prebehla na zadnej strane, kde nájdeme prepínač medzi režimom High Gain so zvýšeným výkonom a klasickým režimom Low Gain. Pri popise produktu je uvedené, že režim High Gain zvyšuje výkon na 8 W RMS, no vyžaduje na to dodatočný USB adaptér (5V/2A), ktorý nie je súčasťou balenia. 

Reproduktory Creative Pebble Plus sa budú predávať za 39,99€.

02.05.2019
Zdroj: TS

+