MojWindows

Po dlhšej dobe sa vraciate domov, kde vás namiesto tepla rodinného kruhu čakajú opustené chladné miestnosti a málovravný odkaz pripnutý na vchodových dverách. Nepríjemnú atmosféru utvrdzuje neskorý večer a vytrvalá búrka s neutíchajúcim dažďom, ktorý nepretržite bubnuje na okná.

Takto neutešivo začína príbeh atmosferickej hry Gone Home, v ktorej sa postupne musíte dopracovať k odpovedi na základné otázky – čo presne sa stalo, a prečo nikto nečaká na váš príchod? Namiesto teplej večera vás tak čaká prechádzka po dome, hľadanie kľúčových informácií a postupné skladanie príbehu, ktorý rodina prežila počas vašej neprítomnosti.

Gone Home v sebe kombinuje silný príbeh, skvelú atmosféru a výborné spracovanie. Vďaka známemu obchodu Humble Bundle si to všetko počas najbližších dní môžete na vlastnej koži vyskúšať úplne zadarmo.

Až do 3. mája je táto hra pre všetkých záujemcov dostupná úplne zadarmo, a to v podobe takzvanej „DRM-free“ verzie, teda čistej hry bez naviazania na akéhokoľvek klienta. Stačí si ju stiahnuť a hneď sa môžete pustiť do odkrývania podivného príbehu.

Náš tip
Epic Games Store do 2. mája rozdáva unikátnu hru Transistor
29.04.2019

+