MojWindows

Za sebou máme už aj štvrté hlasovacie kolo čitateľsko-používateľskej ankety NAY Windows Roka 2018, v ktorom sa o vašu priazeň uchádzali zariadenia a produkty predstavené počas štvrtého kvartálu minulého roka.

Do zimného kola ankety NAY Windows Roka 2018 sa zapojilo 1446 hlasujúcich, ktorí svojimi hlasmi rozhodli o priebežných víťazoch postupujúcich do veľkého finále. Zároveň sa zapojili do súťaže o atraktívne ceny, a to už priamo hlasovaním, ako aj pozvaním svojich známych a priateľov.

Výsledky jesenného kola ankety NAY Windows Roka 2018

Hlasovanie v štvrtom kole ankety prebiehalo už tradične v štyroch samostatných kategóriách – Gaming, Moderné zariadenie pre firmy, Moderné zariadenie pre domácnosti a Hit sezóny. Z dostupných produktov sa vyberal vždy jeden favorit, ktorý bol v očiach hlasujúcich tým „naj“.

Kategória Gaming

Do kategórie Gaming boli zaradené zariadenia určené primárne pre moderného hráča, ktorý sa svojej záľube venuje príležitostne, ale aj aktívnejším spôsobom.

  1. Dell Alienware m15 (40%)
  2. ASUS TUF Gaming FX705 (39%)
  3. MSI P65 Creator (21%)

Kategória Moderné zariadenie pre firmy

V kategórii Moderné zariadenie pre firmy sa o priazeň verejnosti v štvrtok kole ankety NAY Windows Roka 2018 uchádzalo celkovo 7 produktov Síce ich spájal podobný výkonnostný štandard, spoločné zameranie na eleganciu, výdrž a prenositeľnosť, no každý z nich mal svoje unikátne črty.

  1. ASUS ZenBook 14 (UX433) (33%)
  2. Dell Latitude 13 (7390) (22%)
  3. Lenovo ThinkPad L390 Yoga (15%)

Kategória Moderné zariadenie pre domácnosť

Kategória moderných zariadení do domácnosti, kde je pri výbere okrem ceny kľúčovým parametrom univerzálnosť produktu, ako aj jeho časová relevantnosť. Vo všeobecnosti ide o  zariadenie, ktoré má slúžiť všetkým rodinným príslušníkom v časovom horizonte niekoľkých rokov.

  1. ASUS ZenBook Flip 13 (48%)
  2. HP Spectre x360 13 (22%)
  3. Lenovo IdeaPad S530 (19%)

Hit sezóny

V tejto kategórii sa proti sebe postavili produkty, ktoré rezonovali mediálnym svetom, no zároveň majú potenciál ponúknuť niečo svieže a unikátne, čo nadchne technologických nadšencov, uľahčí im to prácu alebo spríjemní zábavu.

  1. Lenovo Yoga Book C930 (25%)
  2. HP Spectre Folio (23%)
  3. Surface Studio 2 (14%)

Zoznam výhercov

Každý, kto sa zapojil do ankety odovzdaním svojho hlasu, bol po skončení štvrtého kola zaradený do žrebovania o množstvo cien. Všetci hlasujúci zároveň zostávajú zaradení do žrebovania o hlavnú cenu, ktoré prebehne po skončení veľkého finále.

Zoznam výhercov, na ktorých sa usmialo šťastie nájdete nižšie, všetkým srdečne gratulujeme. Zároveň ďakujeme každému, kto sa zapojil a dúfame, že ankete zostanete verní aj vo veľkom finále.

  • Wireless Desktop 850 – Helena Bieliková
  • Microsoft Sculpt Comfort Mouse – Erik Kochlica

+