MojWindows

Plnohodnotné vydanie online survival akcie DayZ pre konzoly Xbox One prebehne už 27. marca, kedy hra opustí brány predčasného prístupu a sprevádzať ju bude aj veľká aktualizácia.

Vývojárske štúdio Bohemia Interactive to oznámilo počas nedávnej relácie Inside Xbox, ktorá sa venovala aj ukážke služby Project xCloud, či pridaniu Minecraftu do služby Xbox Game Pass.

Dayz opustí program Xbox Game preview po siedmich mesiacoch predbežného prístupu a spolupráce s hráčskou komunitou. Vývojári aj na základe zozbieraných pripomienok sľubujú množstvo aktualizácií, ktorými budú Xbox verziu obsahovo aj funkčne vylepšovať po jej formálnom vydaní.

Už v samotnej verzii 1.0 vraj hráči pocítia viacero výrazných zmien v porovnaní s tým, čo hra ponúkala v rámci predbežného prístupu. Spomína sa napríklad vylepšené ovládanie, príjemnejšia správa inventára a celkovo lepší výkon a stabilita hry aj serverov.

Vydanie hry bude sprevádzať aj veľký reset postáv a serverových dát, aby sa zabezpečili rovnaké štartovacie podmienky pre všetkých.

Až do 27. marca je DayZ v rámci Game Preview programu dostupná za cenu 39,99 €, po vydaní verzie 1.0 bude cena zvýšená na 49.99 €.

16.03.2019

+