MojWindows

Ako keby ich už nebolo dosť, na trhu vyrastá ďalší elektronický obchod s hrami. Tentokrát pod hlavičkou vývojárskeho štúdiom Epic Games, známeho najmä vďaka titulu Fortnite alebo sérii Unreal.

Keďže trh je už takmer presýtený, nováčik Epic Games Store sa snaží zákazníkov prilákať na obsah bez DRM ochrany, ale hlavne na hodnotné hry rozdávané úplne zadarmo. Tieto „rozdávačky“ majú pritom prebiehať každé dva týždne od otvorenia obchodu až do konca roka 2019.

Prvou takto ponúkanou hrou je survival simulátor Subnautica, kde budete o holý život bojovať pod morskou hladinou na mimozemskej planéte plnej nástrah. Potešiť môže aj to, že obsahuje český aj slovenský preklad.

Štandardne pri nej svieti cenovka so sumou 20,99€, no až do 27. decembra ju môžete získať bezplatne. Počas trvania akcie si stačí v novom obchode vytvoriť používateľský účet, pokiaľ ho teda ešte nemáte, a hru si pridať do knižnice. Zostane vám už natrvalo.

Rozdáva aj Ubisoft – Anno 1602 zadarmo

Trochu radosti sa rozhodla rozšíriť aj spoločnosť Ubisoft. Prostredníctvom svojho obchodu Uplay až do 23. decembra rozdáva dnes už snáď retro stratégiu Anno 1602. Ide o prvý diel z populárnej série vydaný ešte v roku 1998.

Ak si chcete trochu zaspomínať alebo patríte k fanúšikom stratégií, teraz máte šancu pustiť sa do hrania. 20 rokov je však v hernom priemysle poriadne dlhá doba, preto netreba mať príliš vysoké očakávania.

20.12.2018

+