MojWindows

Posledné tohtoročné stretnutie fanúšikov technológií a operačného systému Windows, Microsoft Windows Roadshow 2018, máme úspešne za sebou a neostáva nič iné, len poďakovať všetkým účastníkom, ako aj partnerom, ktorí akciu podporili.

V sobotu, 27. októbra sme sa spolu opäť stretli v Košiciach, kde svoje služby a nové produkty prezentovali technologické spoločnosti zvučných mien, na čele so spoločnosťou Microsoft. Obzrieť a vyskúšať ste si mohli produkty Surface, herné mašiny od Lenova i novinky z oblasti zvuku vďaka Creative. Nechýbala ani stálica – Tatra banka, no tento rok sa k akcii pripojila aj spoločnosť Datacomp so svojimi počítačmi, dronmi a príslušenstvom.

Trochu vydýchnuť ste si mohli pri hraní na konzolách Xbox One a nové poznatky získať počas prezentácií. Spoločnosť Microsoft napríklad priblížila svoj najnovší operačný systém Windows 10, kancelárske nástroje Office 365 a pripravované herné novinky pre Xbox. Celým programom sprevádzal a príjemnú atmosféru pomáhal budovať už tradične Slavomír Jurko. Ako to vyzeralo priamo na mieste diania, si môžete pozrieť na fotografiách nižšie. Ešte raz ďakujeme za podporu a dúfame, že sa vám páčilo.

Microsoft Windows Roadshow 2018 v Košiciach

12.11.2018

+