MojWindows

Podobne ako po minulé týždne, aj tentokrát sa známy obchod s hrami, Humble Store, rozhodol potešiť všetkých hráčov bezplatnou hrou. Až do 18. novembra, konkrétne do 19:00 môžu úplne zadarmo získať sci-fi stratégiu Sins of a Solar Empire: Rebellion, ktorá obsahuje základnú hru aj niekoľko dodatočných rozšírení.

Ide o pomerne lákavú akciu, nakoľko sa hra štandardne predáva za 40 €. Podmienkou pre získanie digitálnej licencie, ktorú si následne vyzdvihnete cez Steam, je podľa všetkého prihlásenie sa na odber newsletteru od Humble Bundle. Po získaní kľúča sa samozrejme môžete od odberu okamžite odhlásiť, aby vaša e-mailová schránka náhodou nebola bombardovaná správami reklamného charakteru.

Zároveň je dôležité upozorniť, že aplikovanie licenčného kľúča v rámci obchodu Steam je nutné vykonať do 22. novembra, kedy končí jeho platnosť. Na čas si tak musíte dať pozor hneď dvakrát – pre získanie kľúča, a následne pre jeho aplikovanie. Hru získate cez oficiálnu stránku Humble Bundle, kde nájdete aj ďalšie podrobnosti.

16.11.2018

+