MojWindows

Tradičné zimné stretnutie IT komunity ShowIT, ktoré organizuje IT školiace stredisko GOPAS SR, sa uskutoční 5. – 7. februára 2019 v Cinema City Aupark v Bratislave. Jubilejný 10. ročník ponúkne viac ako 60 prednášok v troch halách a predstaví viac ako 50 spíkrov.

Podujatie, ktoré sa radí k top vzdelávacím IT podujatiam v rámci regiónu, prináša prierez novinkami zo sveta vývoja, IT infraštruktúry a spracovania dát. Svoj priestor dostane i čoraz naliehavejšia tematika bezpečnosti a hackingu.

„Snažíme sa držať krok s medzinárodnými podujatiami, ktoré sú pre našich IT odborníkov a manažérov často nedostupné. Výber tém starostlivo zvažujeme, aby boli pre lokálne podmienky čo najrelevantnejšie,“ hovorí Ondřej Ševeček, produktový manažér spoločnosti Gopas a jeden z headlinerov konferencie.

Aj tento rok sa očakáva účasť viac ako 300 „ajťákov“ z celého Slovenska. Za 10 rokov to bude spolu už viac ako 2 000 návštevníkov. Z prieskumov vyplýva, že účastníkov motivuje vysoká odbornosť prednášok, prístupný štýl podania a dynamika formátu podujatia. Oceňujú i priestor na zaujímavé dialógy medzi spíkrami a návštevníkmi.

Program, ktorý bude tvoriť mix hodinových a polhodinových prednášok, sa v súčasnosti pripravuje. Zahŕňať bude témy .NET, Azure, SQL, Office 365, Windows Server, Windows 10, Power BI, IT bezpečnosti, hackingu a virtualizácie.

Registrujte sa výhodnejšie

Záujemcovia majú možnosť využiť Early Bird ponuku a do 12. decembra 2018 sa registrovať za zvýhodnenú cenu. Sledujte nás na www.showit.sk, kde čoskoro zverejníme detaily programu a mená spíkrov.

17.11.2018

+