MojWindows

Už budúcu sobotu 27. októbra sa uskutoční pokračovanie obľúbenej Microsoft Windows Roadshow. Tá jesenná sa opäť vracia k zaužívanému konceptu so všetkým, čo k tomu patrí. Vidíme sa teda v priestoroch hotela DoubleTree by Hilton, kde na vás budú čakať partneri akcie so svojimi prednáškami, vystavenými produktami a zaujímavými cenami.

Program akcie a mapa priestorov

Program akcie Microsoft Windows Roadshow 2018 v Košiciach začína o 10:00, kedy celé podujatie odštartuje svojou prednáškou spoločnosť Microsoft. Vstup do priestorov však bude možný už o niečo skorej, konkrétne od 9:30, kedy bude spustená registrácia účastníkov – skenovanie QR kódov, prípadné doregistrovanie.

V sále Cassovia sa postupne vystriedajú viacerý partneri akcie so svojimi prednáškami a prebehne tu aj záverečné žrebovanie výhercov. Podrobný program, ako aj mapu priestorov nájdete nižšie.

Moderátor Slávo Jurko, hráčska zóna a skvelé ceny

Celou udalosťou vás bude sprevádzať uznávaný a vyhľadávaný moderátor Slávo Jurko. Voľné chvíle si budete môcť skrátiť hraním najnovších hier v hráčskej zóne na konzole Xbox one – miestnosť Symphony.

Chýbať nemôžu ani súťaže o atraktívne vecné ceny. Medzi nimi bude aj nový Xbox One, externá zvuková karta Sound BlasterX G5 a iné, takže na svoje si prídu aj herní nadšenci! Ako vždy, aj teraz je registrácia na akciu úplne zadarmo, tak neváhajte a registrujte sa, môžete tým len získať!

+