MojWindows

Najvýkonnejšie grafické karty, najnovšie procesory, dôraz na maximálny výkon v hrách, no pridŕžanie individuálnemu prístupu a potrebám každého jedného hráča. Takto by sa dal stručne zhrnúť najnovší člen rodiny OMEN.

OMEN Obelisk, najnovší člen rodiny stolných počítačov OMEN vznikol s dôrazom na výpočtový výkon a možnosti užívateľského prispôsobenia, aby bez problémov udržal krok s tými najhorúcejšími hernými novinkami. Prispieva k tomu širokými možnosťami štandardizovaného vylepšovania hardvéru, čo je niečo, na čo si nároční hráči potrpia.

OMEN Obelisk v skratke: 

  • Vylepšovanie: Využite prepracované a elegantné čierne šasi držiace sa štandardov microATX na maximum vďaka ľahkému prístupu ku všetkým komponentom, vrátane obidvoch 3,5“ diskov. Kompaktné rozmery však nie sú prekážkou a osadiť môžete grafické karty plnej dĺžky i štandardný napájací zdroj ATX.
  • Herná optimalizácia: Posuňte hranie v online svete na vyššiu úroveň vďaka funkcii Network Booster v OMEN Command Center, ktorá vie prideľovať priority úlohám v sieti a pracovať s dvoma simultánnymi prúdmi dát. Výkon svojho nového OMEN Obelisk si naviac s funkciou OMEN Game Stream užijete aj pri hraní hier na veľkoplošnej televízii a ďalších podporovaných zariadeniach.
  • Špičkový výkon: Do hry vás vtiahne grafika NVIDIA GeForce RTX 2080 postavená na úplne novej architektúre NVIDIA Turing. K tomu je na výber z 8. generácie procesorov Intel Core i+ až so šiestimi jadrami alebo z 2. generácie procesorov AMD Ryzen až s ôsmimi jadrami. Vhodnou kombináciou grafických kariet a procesorov vzniká bezkonkurenčný výkon, ktorý si poradí aj s tými najnáročnejšími hrami.
  • Rozsiahla ponuka úložísk: Rovnako pestrý je aj konfigurovateľný výber úložísk vrátane PCIe NVMe SSD, samostatného HDD alebo HDD v kombinácii s pamäťou Intel Optane pre ešte rýchlejšie ukladanie a načítavanie hier.
  • Partnerstvo s HyperX: Rokmi preverený výrobca HyperX poskytol novému počítaču pamäť RAM, ktorej môžu používatelia veriť aj pri hraní najnáročnejších titulov alebo multitaskingu. Akákoľvek konfigurácia počítača OMEN Obelisk má až 32GB pamäť HyperX FURY DDR4-2666, ktorá okrem výkonu zaujme aj svojim jedinečným asymetrickým FURY dizajnom, štýlovým nízkoprofilovým chladičom pre účinnejší odvod tepla a čiernou povrchovou úpravou ladiacou so základnou doskou.
  • Dokonale prispôsobiteľný: Nastavte si akúkoľvek farbu programovateľného predného RGB loga alebo doplnkového osvetlenia skrine pri konfiguráciách s voliteľným postranným panelom z tvrdeného skla s čírym ochranným EMI povrchom. Ten zaručí exkluzívny efekt, vďaka ktorému bez problémov uvidíte starostlivo usporiadané káble aj štýlové, farebne zladené prevedenie hardvéru. Až dve svetelné zóny a päť svetelných módov možno ovládať prostredníctvom OMEN Command Center.
  • Strategické chladenie: Prieduchy pre účinné odvádzanie tepla navrchu, dole aj po stranách využívajú taktické rozmiestnenie komponentov, ako je napájací zdroj v spodnej časti alebo odstrániteľný spodný prachový filter. Náročnejší užívatelia môžu chladenie ešte vylepšiť využitím voľného priestoru pre inštaláciu doplnkového 120mm ventilátora alebo 120mm vodného chladenia.
  • Cena: OMEN Obelisk Desktop je na Slovensku dostupný od septembra za cenu začínajúcu na 899 €.

OMEN Mindframe Headset: Stále rovnako chladivý, ale ešte lepší

OMEN Mindframe Headset, ktorý bol prvýkrát predstavený na konci mája a čoskoro bude k dispozícii, predstavuje prvé slúchadlá na svete s aktívnym chladením náušníkov pomocou patentovanej termoelektrickej technológie Frostcap od HP. Navrhnutá bola predovšetkým s ohľadom na pohodlie a kvalitu zvuku. Tím OMEN by HP však nikdy nespí na vavrínoch, a tak ešte pred oficiálnym uvedením na trh stihol slúchadlám pridať ďalšie vylepšenia:

  • Potlačenie okolitého hluku
  • Spätný odposluch vlastného hlasu v reálnom čase, využívajúci výhodu potlačenia okolitého hluku
  • Nové látkové náušníky pre lepšiu priedušnosť

OMEN Mindframe Headset bude na Slovensku dostupný počas októbra za 199,99 €.

23.10.2018

+