MojWindows

Tohtoročná čitateľsko-používateľská anketa NAY Windows Roka 2018, v ktorom sa o vašu priazeň v štyroch kategóriách uchádzali zariadenia predstavené, prípadne inovované, počas druhého kvartálu tohto roka, má za sebou úspešne už druhé kolo.

Do letného kola ankety NAY Windows Roka 2018 sa zapojilo 1038 hlasujúcich, ktorí svojimi hlasmi rozhodli o priebežných víťazoch postupujúcich do veľkého finále. Zároveň sa zapojili do súťaže o atraktívne ceny, a to už priamo hlasovaním, ako aj pozývaním svojich známych a priateľov.

Výsledky letného kola ankety NAY Windows Roka 2018 

Hlasovanie v druhom kole ankety prebiehalo v termíne od 16. augusta do 15. septembra 2018, a to v štyroch samostatných kategóriách – Gaming, Moderné zariadenie pre firmy, Moderné zariadenie pre domácnosti a Hit sezóny.

Kategória Gaming  

Do kategórie Gaming boli zaradené zariadenia určené primárne pre moderného hráča, ktorý sa svojej záľube venuje príležitostne, ale aj aktívnejším spôsobom.

  1. ASUS ROG Zephyrus M (24%)
  2. Lenovo Legion Y730 (22%)
  3. Dell Alienware 17 R5 (21%)

Kategória Moderné zariadenie pre firmy 

V kategórii Moderné zariadenie pre firmy sa o priazeň verejnosti v letnom kole ankety NAY Windows Roka 2018 uchádzalo celkovo 7 produktov. Síce ich spájal takmer rovnaký výkonnostný štandard, spoločné zameranie na eleganciu, výdrž a prenositeľnosť, no každý z nich mal svoje unikátne črty.

  1. Dell XPS 15 (23%)
  2. HP EliteBook 1030 G3 (20%)
  3. Lenovo ThinkPad T480s (20%)

Kategória Moderné zariadenie pre domácnosť 

Kategória moderných zariadení do domácnosti, kde je pri výbere okrem ceny kľúčovým parametrom univerzálnosť produktu, ako aj jeho časová relevantnosť. Vo všeobecnosti totiž ide o  zariadenie, ktoré má slúžiť všetkým rodinným príslušníkom v časovom horizonte niekoľkých rokov. 

  1. Dell Inspiron 13 7000 (30%)
  2. ASUS Transformer Mini T103 (22%)
  3. HP ENVY x360 (21%)

Hit sezóny 

V tejto kategórii sa proti sebe postavili produkty, ktoré rezonovali mediálnym svetom, no zároveň majú potenciál ponúknuť niečo svieže a unikátne, čo nadchne technologických nadšencov, uľahčí im to prácu alebo spríjemní zábavu.

  1. ASUS Project Precog (28%)
  2. Surface Hub 2 (27%)
  3. HP Sure View (18%)

Zoznam výhercov  

Každý, kto sa zapojil do ankety odovzdaním svojho hlasu, a prípadne aj pozvaním aspoň 5 nových hlasujúcich, bol po skončení druhého kola zaradený do žrebovania o množstvo cien. Všetci hlasujúci zároveň zostávajú zaradení do žrebovania o hlavnú cenu, ktoré prebehne po skončení veľkého finále začiatkom roka 2019.

Zoznam šťastlivcov, na ktorých sa usmialo šťastie nájdete nižšie, všetkým srdečne gratulujeme. Zároveň ďakujeme každému, kto sa zapojil a dúfame, že ankete zostanete verní aj v ďalších kolách.

  • Wireless Desktop 850 – Peter Korecek
  • Microsoft Sculpt Comfort Mouse – Patricia Dvoncova
  • Office 365 –  Peter Hošťák

Výhercov budeme počas dnešného dňa kontaktovať na e-mailových adresách, ktoré použili pri registrácii do ankety.

08.10.2018

+