MojWindows

Do Microsoft Windows Roadshow 2018 v Košiciach odpočítavame posledné dni a na cestu sa už pomaly chystá aj generálny partner akcie, spoločnosť Microsoft. Práve tá bude počas soboty, 27. októbra hrať prvé husle, nakoľko jej patrí najväčšia časť programu.

Na stánku Microsoftu budú vystavené produkty z portfólia Surface, sprevádzané prvotriednymi zariadeniam ďalších výrobcov, ktorých možnosti krásne vynikajú aj vďaka operačnému systému Windows 10 a dlhodobej spolupráci.

Nebude to však celé len o hardvérových produktoch, priestor dostane aj softvér. Microsoft sa napríklad pripravuje na bližšie predstavenie najnovšej verzie kancelárskeho balíka Office vo verzii 2019 s jeho najdôležitejšími novinkami.

Pod taktovkou spoločnosti Microsoft taktiež prebehne trojica prednášok:

  1. S moderným zariadením s Windows 10 toho zvládnete viac
  2. Microsoft Office, váš domáci superhrdina
  3. Forza Horizon 4 – jazda bez hraníc a ďalšie novinky na Xboxe

V spolupráci s Microsoftom zároveň vyrastie tradičná herná Xbox zóna, kde si návštevníci Microsoft Windows Roadshow 2018 budú môcť trochu oddýchnuť a zabaviť sa pri hraní hier na konzolách Xbox One.

Nezabudnite sa bezplatne zaregistrovať na stránke www.windowsroadshow.sk, aby ste boli zaradení do žrebovania o vecné ceny.

+