MojWindows

K hrdým partnerom tohtoročnej Microsoft Windows Roadshow 2018 sa opäť pridáva aj predajca Datacomp, ktorý v Košiciach po boku výrobcov hardvéru, Tatra banky a spoločnosti Microsoft vystaví niekoľko zaujímavých produktov zo svojej ponuky.

Stredobodom pozornosti bude herná zostava Datacomp AMD Gamer – Dawn. Tá v sebe kombinuje 6-jadrový procesor AMD Ryzen 5 1600X spolu s grafickou kartou tohto výrobcu – RX 580 8GB. Sprevádza ich 16 GB operačnej pamäte a úložisko pozostávajúce z 1 TB pevného disku a rýchleho 240 GB SSD.

Ako uvádza Datacomp, zostava ponúka ideálny výkon pre hráčov dnes veľmi populárnych titulov ako PUBG, Fortnite, či Overwatch, no veľmi dobre poslúži aj priaznivcom hier iných žánrov. Bez problémov si poradí napríklad aj so známymi kúskami ako je GTA V a Fallout 4.

Výhodou takto vyskladanej zostavy je 3 roky dlhá záruka na celý počítač a otestovanie všetkých komponentov na kompatibilitu a stabilitu, no a samozrejme to, že počítač je doručený ako hotový kus. Takže vám ho stačí len zapojiť a môžete sa pustiť do inštalácie a následného užívania si hier.

Datacomp zároveň ponúka možnosť úpravy hardvérovej výbavy na mieru, takže ak je zákazník napríklad priaznivcom tábora Nvidia, dôjde k náležitej zmene presne podľa jeho požiadavky. K predávaným produktom navyše často zvykne pribaliť nejaký ten darček. V prípade spomínanej zostavy Datacomp AMD Gamer – Dawn je to herný set TRUST 845 Tural Gaming Combo pozostávajúci z klávesnice a myš v celkovej hodnote 40€.

Už túto sobotu v Košiciach bude z ponuky Datacompu vystavená aj zostava Datacomp Gamer – Reindhardt, ktorá v sebe kombinuje komponenty konkurenčných táborov – Intel a Nvidia. Konkrétne ide o procesor Intel Core I5-8400 a grafickú kartu Nvidia GTX 1060, ktorým sekundujú 16 GB pamäte a kombinované úložisko zostavené z 250 GB SSD a 1 TB pevného disku. Opäť teda ide o hernú zostavu, vhodnú pre hráčov súčasných náročnejších titulov.

V priestoroch hotel DoubleTree by Hilton budú pod réžiou Datacompu vystavené aj ďalšie produkty, ako napríklad stojan s dronmi DJI, smart hodinkami i smartfónmi. Nezabudnite sa bezplatne registrovať na akciu, aby ste sa tak zapojili do žrebovania o vecné ceny, kam vďaka Datacompu patrí aj myš Acer Predator a slúchadlá KOSS Porta Pro.

+