MojWindows

V sobotu, 22. septembra prebehla prvá tohtoročná Microsoft Windows Roadshow 2018, kde sme vôbec prvýkrát vyskúšali jej nový koncept. Namiesto tradičných priestorov hotela sme si to tentokrát spolu s Microsoftom a ďalšími partnermi zvučných mien namierili do jedného z najväčších nákupných centier – do Auparku.

Práve v tamojších priestoroch akcia prebiehala od ranných hodín až do neskorého večera, kedy sa uzatvorili dvere samotného Auparku. Na jednotlivých stánkoch ste si mohli prezerať zariadenia od spoločností Acer, Lenovo, HP a Microsoft, dozvedieť sa novinky od Tatra banky, nechať si poradiť pri skladaní počítača od Datacompu, či zabaviť sa pri hraní na konzolách Xbox One.

Role moderátora, ktorý nás sprevádzal hlavným programom s prednáškami a súťažami sa opäť zhostil jedinečný Slávo Jurko a akciu tak značne spríjemnil. Ako to vyzeralo priamo na mieste diania, si môžete pozrieť na fotografiách nižšie. Všetkým partnerom, ako aj účastníkom veľmi pekne ďakujeme a tešíme sa na ďalšie stretnutia!

To najbližšie prebehne už tento mesiac, konkrétne v sobotu 27. októbra, kedy sa uvidíme v Košiciach. V tomto prípade sa môžete tešiť na Microsoft Windows Roadshow tak ako ste ju poznali doteraz, nakoľko sa tu vraciame k pôvodnému konceptu so všetkým, čo k tomu patrí. Nezabudnite sa preto bezplatne registrovať na webe www.windowsroadshow.sk, kam sa dostanete aj kliknutím na tlačidlo nižšie.

+