MojWindows

Ultimate Ears, značka patriaca do konzorcia Logitech International, si pre zákazníkov pripravila novú verziu svojich reproduktorov BOOM a MEGABOOM.

Ide o prenosné vodotesné Bluetooth reproduktory (dosah 45 metrov) so zaujímavým dizajnovým prevedením, pri ktorom návrhári stavili na efektný poťah z veľmi odolnej tkaniny kombinujúci dva farebné odtiene.

Po zvukovej stránke sa vyznačujú vyváženým všesmerovým 360° zvukom, ako uvádza výrobca, ideálnym na to, „aby ste počuli každú notu presne tak, ako to umelec zamýšľal.“ Prezentované sú pritom ako vhodný doplnok každej párty a osloviť sa tak zjavne snažia hlavne mladšie generácie.

Oproti predošlej generácii má MEGABOOM 3 disponovať hlbšími basmi a čistejším zvukom. Dvojica produktov ako novinku do vienka dostala tlačidlo Magic Button na hornej strane, ktoré slúži na pohodlné ovládanie hudby – prehrávanie, pozastavenie a preskakovanie skladieb.

Pre jednoduché spárovanie reproduktorov so smartfónmi slúži aplikácia Ultimate Ears BOOM & MEGABOOM pre iOS (používanie s Apple Music) a Android (používanie s Deezer Premium). Tá dostala nové rozhranie a postupom času má pribudnúť aj podpora pre ďalšie služby. Kedy a aké presne ale nebolo špecifikované.

Reproduktory mali byť, bližšie nešpecifikovaným spôsobom, upravené po konštrukčnej stránke, aby sa dosiahla ich vyššia odolnosť – podľa štandardu IP67. Sú teda vodotesné, odolné proti pádu a tiež prachotesné. Okrem toho sa pýšia praktickým vylepšením pre používanie vo vode – výrobca uvádza, že sa nepotopia, namiesto toho plávajú na hladine.

Ďalším praktickým vylepšením je zmena umiestnenia USB portu, vďaka čomu sa teraz dajú dobíjať aj vo zvislej polohe. Ak ste sa náhodou rozhodli káble bojkotovať, siahnuť môžete po dobíjacej stanici Ultimate Ears POWER UP, ktorá vás bude stáť dodatočných 39€.

Samotné reproduktory sa do predaja majú dostať počas septembra, a to v štyroch farebných kombináciách: Night (čierna), Sunset (červená), Lagoon (modrá) a Ultraviolet (fialová). Odporúčané maloobchodné ceny: BOOM 3 – 149€, MEGABOOM 3 – 199€.

04.09.2018

+