MojWindows

K hrdým partnerom tohtoročnej Microsoft Windows Roadshow 2018 sa pridal aj predajca Datacomp, ktorý v Žiline zajtra po boku výrobcov hardvéru, Tatra banky a spoločnosti Microsoft vystaví niekoľko zaujímavých produktov.

Hviezdou pritom má byť herná zostava Datacomp Gamer – Genji 2018. Tá v sebe kombinuje najpredávanejší procesor od AMD – Ryzen 5 2600, spolu s najpredávanejšou grafickou kartou od Nvidie – GTX 1050 Ti 4GB. K tomu sa pridáva 8 GB operačnej pamäte a úložisko kombinujúce 1 TB HDD a 240 GB SSD.

Ako uvádza Datacomp, Genji 2018 ponúka ideálny pomer cena/výkon pre hráčov dnes veľmi populárnych titulov ako PUBG, Fortnite, či Overwatch, no veľmi dobre poslúži aj priaznivcom hier iných žánrov.

Výhodou takto vyskladanej zostavy je 3 roky dlhá záruka na celý počítač a otestovanie všetkých komponentov na kompatibilitu a stabilitu, no a samozrejme to, že počítač je doručený ako hotový kus. Takže vám ho stačí len zapojiť a môžete sa pustiť do inštalácie a následného užívania si hier.

Okrem spomínaného počítača Datacomp na akciu prinesie aj nejaké tie demonštračné vzorky, medzi ktorými sa má nachádzať aj dron.

Pozor organizačná zmena – navštíviť nás môžete až do záverečnej Auparku!

Narozdiel od predošlých ročníkov Microsoft Windows Roadshow, tentokrát akcia nekončí poslednou prednáškou, respektíve vyhodnotením súťaží. Všetky stánky totiž budú otvorené v priebehu celého dňa, nie iba počas trvania prednášok. Nemusíte sa tak ponáhľať, navštíviť nás môžete až do záverečnej Auparku.

Pre vstup na akciu nie je potrebná registrácia, a teda ani preukazovanie sa vstupenkou. Registrácia tento rok slúži len na zapojenie sa do žrebovania o vecné ceny. Vidíme sa už zajtra, 22. septembra!

+