MojWindows

Na Microsoft Windows Roadshow 2018 v priestoroch žilinského Auparku si už dnes budete môcť naživo obzrieť aj vybrané produkty spoločnosti Acer. Priestor tu dostanú konkrétne notebooky rodín Switch a Swift, spolu s herne orientovanou mašinou rodu Predator.

Notebooky Switch sa radia do druhu takzvaných konvertibilov, kedy je ich možné používať vo viacerých režimoch – ako klasický notebook, ale aj ako ako tablet. Ide teda o poriadne univerzálne zariadenia, vhodné na prácu aj zábavu. K nim Acer pridáva kúsok Swift 7, ktorý si opakovane uzurpuje titul najtenšieho notebooku vo svojej kategórií. Vďaka tomu si aj vyslúžil prezývku „žiletka“.

Produktová rada Predator, kam dnes spadajú notebooky, stolové počítače aj príslušenstvo, bola vytvorená špecificky pre potreby dnešných hráčov. Ide o výkonovo agresívne stroje s výrazným dizajnom, viacerými vychytávkami a pokročilým systémom chladenia. V Žiline z nej bude vystavený herný notebook Acer Predator Helios 300.

Týmto kúskom Acer pred časom trochu rozvíril pomerne stojaté vody, nakoľko do herného stroja napchal výkonné komponenty pripravené popasovať sa s modernými hrami i virtuálnou realitou, no s cenou manipuloval šetrne. Pritom ide o herný stroj telom aj dušou, a na príliš veľké kompromisy sa tu nehralo.

+