MojWindows

Vývojárske práce na očakávanom prírastku populárnej série Forza boli úspešne ukončené a zatiaľ čo sa finálny produkt pripravuje na distribúciu, vydavateľstvo oslavuje sprístupnením menšej ochutnávky v podobe bezplatnej demoverzie Forza Horizon 4. Stiahnuť si ju môžete priamo z digitálneho obchodu Microsoft Store, a to na počítačoch s Windows 10 a konzolách Xbox One.

Napriek tomu, že ide o demoverziu, obsahuje poriadnu dávku dát, a preto si treba na disku pripraviť miesto pre 28 GB. Okrem toho, že si hru môžete vyskúšať predtým, než sa rozhodnete zakúpiť si ju, zverejnená demoverzia majiteľom počítačov zároveň umožní v praxi overiť si, či disponujú dostatočným výkonom na plynulé hranie.

V súvislosti s hrou Forza Horizon 4 je vyzdvihované najmä dynamické striedanie štyroch ročných období, ktoré otvorený svet historickej Británie, a v ňom prebiehajúce automobilové dobrodružstvá, zmenia na nepoznanie. Pretekajte, robte kaskadérske triky, tvorte a skúmajte – vyberte si vlastnú cestu, ako sa stať hviezdou hry. Už v samotnej demoverzii si budete môcť naživo vyskúšať všetky štyri ročné obdobie so všetkým, čo k tomu patrí.

Forza Horizon 4 celosvetovo vychádza 2. októbra. Majitelia edície Ultimate Edition získajú predčasný prístup a do závodov sa môžu pustiť už 28. septembra. Potešiť by sa ale mali najmä predplatitelia služby Xbox Game Pass, kde sa hra má podľa oficiálnych informácií objaviť. Nakoľko ide o kúsok priamo z dielne Microsoft Studios, dôjsť by k tomu malo okamžite 2. októbra.

13.09.2018

+