MojWindows

Samsung využil tohtoročný veľtrh Gamescom 2018 na oficiálnu prezentáciu nového zakriveného monitoru pre hráčov.

27-palcový (C27JG5) monitor CJG5 je vybavený kľúčovými hernými technológiami, ako sú vysoké rozlíšenie WQHD (2560 x 1440), zakrivený VA panel, obnovovacia frekvencia 144 Hz a vysoký kontrastný pomer 3000:1.

Monitor je optimalizovaný pre hranie hier, pričom Samsung uvádza, že poskytuje úplne plynulý a podmanivý herný zážitok za rozumnú a dostupnú cenu a je zastrešený technologickými znalosťami spoločnosti.

Trojstranný „bezrámikový“ dizajnom pomáha dotvárať podmanivé prostredie, ktoré poskytuje pútavý herný zážitok, no zároveň má minimalizovať únavu očí. K tomu podľa Samsungu ďalej prispieva zakrievenie s polomerom oblúku 1 800 mm tým, že redukuje zmeny vo vzdialenosti, na ktorú musia oči užívateľa ostriť.

Režimy určené pre hranie hier a sledovanie filmov automaticky optimalizujú úroveň gama a zobrazenia čiernej, kontrast, ostrosť a sýtosť pre všetky žánre hier a filmov.

Používatelia taktiež môžu okamžite a jednoducho v priebehu hry skontrolovať a upraviť nastavenie najdôležitejších parametrov obrazu pomocou ovládacieho menu OSD s užívateľským rozhraním v hernom štýle.

Hlavné špecifikácie

Na Slovensku bude 27-palcový monitor CJG5 k dispozícii v priebehu septembra za odporúčanú maloobchodnú cenu 349 €.

Náš tip
Samsung a Xbox nadviazali marketingové partnerstvo pre európsky trh

Zdroj: TS

22.08.2018

+