MojWindows

Tradičné podujatie Microsoft Windows Roadshow sa vracia aj v tomto roku, hoci v trochu neobvyklom termíne a s čiastočne upraveným konceptom.

Prvé tohtoročné stretnutie technologických nadšencov a fanúšikov operačného systému Windows i konzolovej rodiny Xbox sa uskutoční v sobotu 22. septembra 2018 v Auparku v Žiline, kde akcia prebehne v novom, sviežom, režime. Následne ešte zamierime do Košíc, kde sa v sobotu 27. októbra 2018 stretneme v priestoroch hotela DoubleTree by Hilton, tu už s rokmi overenou koncepciou.

Generálnym partnerom akcie je spoločnosť Microsoft, ktorá sa postará o odborné prednášky na témy Windows 10, Office 365 a Xbox. Dozviete sa, čo nové sa objaví v novej verzií Windows 10, aké novinky čakajú na hráčov v aktualizácii pre konzolu Xbox One, ako aj tipy a triky pre kancelárske nástroje.

Tešiť sa môžete aj na prezentácie nových zariadení z oblasti notebookov, stolových počítačov, tabletov, hier, príslušenstva, ale aj softvéru od známych výrobcov.

Bezplatná registrácia spustená, no nie povinná

Dnešným dňom oficiálne spúšťame registráciu, ktorá síce po novom nie je podmienkou pre vstup na akciu, no pokiaľ sa chcete zapojiť do záverečného žrebovania, je potrebné vyplniť ju. Práve zo všetkých registrovaných účastníkov sa bude priamo pred ukončením Microsoft Windows Roadshow 2018 žrebovať výhercovia vecných cien.

Momentálne prebieha prihlasovanie na akciu v Žiline. Od 23. septembra 2018 bude spustená registrácia pre záujemcov o akciu v Košiciach.

Všetky potrebné informácie, zoznam partnerov, cien a podrobný program budú zverejnené na stránke WindowsRoadshow.sk, ktorú čoskoro aktualizujeme, aby reflektovala aktuálny ročník akcie. Na webe MojWindows.sk budú postupne zverejňované dodatočné informácie o jednotlivých partneroch podujatia, aby ste mohli získať dobrú predstavu, na čo všetko sa môžete tešiť.

+