MojWindows

Spoločnosť EA stojaca za platformou Origin ešte začiatkom mesiaca oznámila, že iniciatívu „On the House“ ruší a žiadne bezplatné hry tak od nej už nemáme očakávať. Našťastie v hre zostalo niekoľko ďalších „rozdávačiek“, ktoré zastrešujú platformy Steam, GoG alebo HumbleBundle, preto sa rozhodne nemusíme obávať, že by sa nám počas roka nejaká tá hra zadarmo neušla.

Aj teraz je možné cez Steam získať úplne bezplatne akčnú hru Insurgency, ktorú si stačí pridať do svojej hernej knižnice. Akcia prebieha do 15. augusta, konkrétne do 19. hodiny, preto ako vždy platí, že je potrebné poponáhľať sa. Pokiaľ si ju stihnete v tomto termíne vyzdvihnúť, vo vašom účte už zostane natrvalo.

Insurgency sa na Steame priamo od hráčov teší pozitívnemu hodnoteniu, a v rovnakom duchu sa o nej vyjadrujú aj recenzie veľkých portálov ako GamesBeat a IGN. Ide o multiplayerovú hru so zameraním na realistické prvky, kde je prítomný kooperatívny režim, no aj tréningový mód s botmi.

Quake Champions ako free-to-play

Ak by ste mali chuť na dynamickejšiu akciu, siahnuť môžete po kúsku Quake Champions, ktorý je aktuálne dostupný už vo „free-to-play“ verzii. Samotná hra je teda zadarmo, no zakúpiť si môžete balíčky s hrdinami, skinmi a podobne.

14.08.2018

+