MojWindows

Tento týždeň na uvedenie nového produktu z oblasti pamätí primárne pre herné počítače využila okrem Kingstonu aj ADATA. Tá prezentovala nový DDR4 RGB pamäťový modul XPG SPECTRIX D41 TUF Gaming Edition s frekvenciami až 3200 MHz.

Ako uvádza v sprievodných materiáloch, novinka má certifikát TUF Gaming Alliance, čo znamená, že prešla starostlivým testovaním a spĺňa najprísnejšie štandardy hernej aliancie.

Zákazníkov osloví aj dizajnovým prevedením s čiernym chladičom a programovateľným RGB osvetlením. RGB LED pásik nie je ničím krytý a žiari tak bez obmedzenia do priestoru, čo by mohlo potešiť srdcia všetkých hráčov, ktorí si okrem výkonu svojich strojov potrpia aj na vizuálnu stránku.

Svetelné efekty sú programovateľné prostredníctvom programu ASUS SYNC RGB a môžu byť synchronizované so svetelnými efektami základnej dosky, grafickej karty a ďalších komponentov.

Pamäť podporuje ako platformu Intel X299 2666 MHz, tak platformu AMD/ Ryzen,  rovnako ako Intel Extreme Memory Profile (XMP) 2.0 pre bezproblémové pretaktovanie priamo v operačnom systému počítača.

Rovnako ako všetky ostatné pamäťové moduly ADATA a XPG sa aj SPECTRIX D41 XPG TUF Gaming Edition bude predávať s doživotnou zárukou. Bližšie informácie o dostupnosti a cene pre náš trh zatiaľ neboli zverejnené.

Zdroj: TS

23.08.2018

+