MojWindows

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) je, a to nie len na konzolách, jedným z veľkých herných fenoménov súčasnosti, hoci ho v ostatných mesiacoch ho do pozadia postupne odsúva titul Fortnite, najmä kvôli faktu, že je dostupný bezplatne.

Hráči doteraz navyše nemali príliš veľa príležitosti ako si PUBG vyskúšať predtým než sa rozhodnú investovať 30 €, a ďalší prílev hráčov môže tak trochu limitovať aj skutočnosť, že hra je bezplatne dostupná na smartfónoch.

Vývojári ale zjavne ešte chcú nejakých tých hráčov získať aj na konzolách, a preto na budúci týždeň pripravili pre Xbox One víkend bezplatného hrania, počas ktorého si môžu predplatenia služby Xbox Live Gold titul vyskúšať bezplatne. Táto akcia bude prebiehať v termíne od 19. do 22. apríla.

Dostupná má byť kompletná hra, vrátane všetkých módov. Dosiahnutý herný pokrok sa hráčom uloží, v prípade, že by sa neskôr rozhodli hru zakúpiť, pokračovať budú presne tam, kde prestali.

Bohužiaľ, zatiaľ sa zjavne nepočíta so žiadnym znížením predajnej ceny, a to ani počas dní bezplatného hrania, kedy sú podobné ponuky pomerne časté.

Náš tip
Na Xbox One si zahráme ďalšie hry z pôvodnej konzoly Xbox
19.04.2018

+