MojWindows

Spoločnosť HP počas včerajšieho dňa na slovenský trh oficiálne uviedla dva nové prírastky z oblasti laserovej tlače. Podľa vyjadrení výrobcu pritom ide najmenšie laserové tlačiarne vo svojej triede na svete.

Navrhnuté boli tak, aby umožnili domácnostiam a malým firmám čo najrýchlejšiu tlač a pritom sa zmestili do akéhokoľvek priestoru.

Ide o novú laserovú tlačiareň HP LaserJet Pro M15 a multifunkčné zariadenie HP LaserJet Pro M28. Modely budú dostupné aj vo variantoch v Wi-Fi pripojením, za mierny doplatok oproti verzii s USB.

HP sa v ich prípade zamerala na minimalizáciu rozmerov – tlačiarne sú o 30 % menšie než ich predchodcovia, pri zachovaní kvality tlače.

Aj napriek miniatúrnym rozmerom dokážu vytlačiť až 18/19 strán za minútu. Tlačiarne HP LaserJet Pro M15 a M28 podporujú tlač, skenovanie a čiastočne aj vzdialenú správu zo smartfónov a tabletov, to všetko prostredníctvom aplikácie HP Smart App.

Tlačiarne sú intuitívne, dostali jednoduchý dizajn a vďaka technológii HP Auto-on / Auto-off automaticky šetria energiu. Okrem toho prichádzajú k zákazníkom už s predinštalovanými farebnými kazetami, takže sú pripravené začať tlačiť hneď po vybalení z krabice.

Predajné ceny sú stanovené na 79 € v prípade modelu HP LaserJet Pro M15a, 89€ za verziu M15w, ktorá obsahuje aj Wi-Fi. Multifunkčné zariadenie je v predaji za odporúčanú cenu 109 € v prípade modelu M28a, za model M28w s Wi-Fi si priplatíme ďalších 10 €.

Spoločnosť počas stretnutia s novinármi zároveň pripomenula svoju minitlačiareň HP Sprocket určenú pre mladšie ročníky, ktoré si chcú tlačiť fotografie zo sociálnych sietí, na spoločenských udalostiach a večierkoch alebo spoločné spomienky zdieľať s priateľmi veľmi rýchlo, trváco a pohodlne.

Pozornosť sa ušla aj modelu HP Ink Tank 415, čo je atramentová tlačiareň s tankovým systémov, ktorá bola na trh uvedená koncom marca.

19.04.2018

+