MojWindows

HyperX, herná divízia spoločnosti Kingston, informovala o rozšírení svojich sérií pamäťových modulov HyperX FURY DDR4 DIMM a HyperX Impact DDR4 SODIMM o modely s vyššími taktovacími frekvenciami. V obidvoch prípadoch s možnosťou automatického pretakovania plug-and-play (PnP).

Moduly v rade FURY DDR4 sú teraz k dispozícii s taktom až 3466 MHz a v rade Impact DDR4 môže byť frekvencia až 3200 MHz. U obidvoch  produktových sérií možno zakúpiť samostatné moduly alebo sady v rôznej konfigurácii – rozpätie kapacít je tak od 8 do 64 GB.

Výrobca uvádza, že rad HyperX FURFY DDR4 predstavuje cenovo výhodný a vysoko výkonný upgrade pre najnovšie základné dosky s procesormi Intel a AMD s určením na náročné úkony. Nové prírastky do série pamätí FURY DDR4 sú k dispozícii s čiernym, červeným alebo bielym pasívnym chladičom s nízkym profilom.

Divízia HyperX tiež rozširuje rad pamätí Impact DDR4 SODIMM o nové modely s rýchlejším taktom a kapacitou samotných modulov až 16 GB, pričom v konfigurácii v sade môže celková kapacita byť až 64 GB.

Napájacie napätie vychádza zo štandardnej hodnoty 1,2 V a pamäte podporujú profily XMP umožňujúci jednoduché pretaktovanie. Pri využití funkcie plug-and-play sa pretaktovanie vykoná automaticky na najvyššiu hodnotu frekvencie, akú má konfigurácia daného počítača deklarovanú.

Pamäťové moduly HyperX FURY DDR4 DIMM a HyperX Impact DDR4 SODIMM sú už k dispozícii prostredníctvom siete HyperX maloobchodných predajcov a internetových obchodov 

Zdroj: TS

29.03.2018

+