MojWindows

Po dlhšom verejnom testovaní cez Xbox Insider Program je pripravovaná aktualizácia od dnešného dňa dostupná pre všetkých majiteľov konzol rodiny Xbox One. Najnovšia aktualizácia je síce známa len pod číselným označením verzie „1802“, no pre konzolu napriek tomu prináša množstvo vylepšení.

Kompletný prehľad noviniek nájdete v samostatnom článku, spomeňme však aspoň režim Do Not Disturb, ktorý stlmí všetky rušivé prvky sociálnej aktivity, či pridanie novej sekcie „Next Achievements“ pre lepší prehľad o zatiaľ nedosiahnutých herných úspechoch. Vyzerá to tak, že funkcia Scheduled Themes pre striedanie svetlej a tmavej témy rozhrania je stále dostupná len pre členov programu Xbox Insider.

Novinka nadväzuje na základy zavedené aktualizáciou „Fall Creators Update“ z konca minulého roka, pričom jej veľkosť je podľa našich skúseností 528 MB. Nakoľko sa ukázalo, že nejde o veľkú jarnú aktualizáciu, ďalších vylepšení a noviniek by sme sa mali dočkať po boku „Redstone 4“ pre počítače, v horizonte najbližších mesiacov. Očakáva sa preto, že nové kolo testovania začne už v čoskoro.

07.02.2018

+