MojWindows

Tak ako doteraz, Microsoft veľké aktualizácie pripravuje nielen pre počítače, ale aj pre konzolu Xbox One a hoci záujemcovia už teraz môžu vyskúšať testovacie verzie s prvými novinkami, neznamená to, že bežným používateľom sa nevenuje pozornosť. Pre tých bola totiž 22.januára zverejnená menšia aktualizácia zameraná na opravy problémov a nedostatkov, ktoré sa pri používaní konzoly vynorili od inštalácie aktualizácie Fall Creators Update.

Hoci najnovšia aktualizácia neprináša žiadne nové funkcie, samotné opravy určite potešia viacerých používateľov. V ich zozname figuruje opravená navigácia v obchode Microsoft Store, opravený skupinový chat, kde dochádzalo k problémom s kvalitou zvuku a vyriešený mal byť taktiež aj problém s nefunkčným Dolby Atmos, pokiaľ bol v prepojení s televízorom využívaný AV receiver.

Pre konzoly Xbox One S a Xbox One X je súčasťou tejto aktualizácie aj nový firmvér pre Wi-Fi, ktorý má vylepšovať stabilitu a rýchlosť bezdrôtového pripojenia. Viac tak už nemá dochádzať k náhlym odpojeniam od používanej siete a zároveň bol odstránený aj problém, kedy pri vyhľadávaní dostupných Wi-Fi sietí dochádzalo k ignorovaniu niektorých z nich.

Náš tip
Základy spätnej kompatibility boli položené dávno pred tým, ako Xbox One dostal svoje meno
25.01.2018

+