MojWindows

Xbox One X, najvýkonnejšia herná konzola na svete, vychádza už o pár dní a prípravy na spustenie predaja vrcholia aj na Slovensku. Na 7. november pripravuje divízia Xbox doteraz najväčšiu premiéru svojich produktov. Podelila sa preto o niekoľko informácií, ako sa môžete premiéry zúčastniť priamo aj vy.

Počas polnočného predaja 7. novembra o 00:01, v bratislavskom Auparku v predajni Nay pomôžu uviesť Xbox One X na trh najväčší YouTuberi: GoGo, Selassie, kRAViČkA, Asimister, Duklock a Edyn. Moderovaný program odštartuje hodinu pred polnocou bleskovými súťažami o darčeky. Ešte pred premiérou si budete môcť vyskúšať najnovšie hry na konzole Xbox One X.

Počas polnočného predaja budú dostupné aj konzoly z limitovanej edície Project Scorpio a navyše si môžete zakúpiť všetky hry pre Xbox One s 25 % zľavou. Ak nemáte možnosť zúčastniť sa polnočného predaja v Bratislave, nalaďte si vysielanie Xbox One X Launch: Live z pohodlia vášho domova. Vysielanie z premiéry v New Yorku môžete sledovať 7. novembra o 5:00 na službe Mixer na vašom počítači, konzole alebo v aplikácii Mixer pre iOS a Android.

Premiéru môžete takisto sledovať aj na Xbox kanáli Twitch, Xbox kanáli YouTube alebo Facebooku. Nech sa už rozhodnete sledovať premiéru online alebo vyrazíte na polnočný predaj do Bratislavy, Xbox dúfa, že si to poriadne užijete.

02.11.2017

+