MojWindows

Spoločnosť Epson sa aj naďalej venuje oblasti ihličkovej tlače, pričom s aktuálnymi novinkami sa orientuje na odvetvia, kde sú spoľahlivosť a nízke náklady na prvom mieste. Prichádza s radou deväťihličkových tlačiarní navrhnutých pre prevádzku s vysokou záťažou v širokej škále odvetví, ako sú doprava, logistika, finančný sektor či letecká doprava. Uvádza však, že pripravované novinky sú vhodné aj pre koncových používateľov, ktorí chcú svoje existujúce zariadenia nahradiť ešte rýchlejšími a spoľahlivejšími modelmi.

Rada zahrnuje 80-stlpcové zariadenia FX-890II (dostupné v novembri 2017) a 136-stlpcové zariadenie FX-2190II (dostupné v februári 2018) a rovnako ich sieťové varianty. Verzia FX-890AII so  zabezpečeným uzamykateľným krytom je určená pre letiská a iné verejné miesta, bude uvedená na trh v roku 2018.

Epson u týchto modelov vyzdvihuje rýchlosť tlače – 735 znakov za sekundu pri rozlíšení 12 cpi, ktorá má byť najlepšou na trhu, ako aj zvýšenú spoľahlivosť, kedy strednú dobu medzi poruchami zlepšila o úctyhodných 25 % na hodnotu 25 000 hodín prevádzky.

„Technológia ihličkovej tlače spoločnosti Epson je vyspelá a extrémne odolná. Preto máme radosť, že sa nám v tomto období ich životného cyklu podarilo zvýšiť spoľahlivosť i rýchlosť. Existuje veľa úloh, pre ktoré je ihličková tlač stále zďaleka najlepším riešením.Preto sa sústredíme na to, aby sme zákazníkom s ihličkovými tlačiarňami ponúkali najlepší možný produkt, rovnako ako to robíme pre zákazníkov, ktorým dodávame atramentové riešenia.“, uviedol na margo noviniek Róbert Matuška, Business Account Manager spoločnosti Epson Europe.

 

Zdroj: TS

28.11.2017

+