MojWindows

Na Microsoft Windows Roadshow 2017 v Košiciach nebude chýbať ani spoločnosť HP, ktorá prinesie svoje prvotriedne herné kúsky série OMEN. Už v sobotu 14. októbra v hoteli DoubleTree by Hilton nájdete v gamingovom stánku vystavené všetky nadupané novinky série OMEN, ktoré bude navyše sprevádzať virtuálna realita. Vstup na akciu je bezplatný, no nezabudnite sa registrovať!

buton-registracia

Hviezdou medzi zariadeniami v stánku spoločnosti HP bude stolný počítač OMEN s odvážnym futuristickým dizajnom a tým najvýkonnejším hardvérom pripraveným poradiť si aj s tými najnovšími hrami, ktoré mu predhodíte. Procesor Intel Core i7 siedmej generácie, 32 GB operačnej pamäte DDR4, rýchly PCIe SSD disk a dvojica nadupaných grafických kariet NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti s 8 GB operačnej pamäte patria len medzi niektoré z jeho predností. A pokiaľ by niekomu náhodou táto nespútaná výpočtová sila ešte celkom nestačila, využiť môže prístup ku komponentom bez potreby náradia a ďalej si svoj stroj upraviť. Do detailov prepracovaný systém chladenia sa bez zaváhania postará o to, aby všetky kľúčové prvky zostali chladnými aj pri extrémnej záťaži.

Do partie sa pripojí aj OMEN 17 s obrovským herným výkonom pre náročných hráčov. Vyznačuje sa 17,3-palcovou obrazovkou s UHD rozlíšením, procesorom Intel Core i7, 16 GB operačnej pamäte a grafickou kartou Nvidia GeForce GTX 1070. Vďaka tejto kombinácii sa tak hráči nemusia pri svojich herných radovánkach obmedzovať. Najnovší 17,3-palcový notebook OMEN bol jednoducho od začiatku pripravovaný s myšlienkou dodať hráčom čo najlepší výkon.

A čo by to bolo za akciu, keby tam chýbal netradičný herný desktop OMEN X, ktorý nedávno otriasol herným svetom nielen vďaka svojmu dizajnu, ale aj výkonu. Do tohto počítača v tvare kocky je možné osadiť dvojicu grafických kariet NVIDIA GeForce GTX 1080. Poradí si tak s každým herným titulom a to aj v rozlíšení 4K a navyše je plne pripravený na bláznenie vo virtuálnej realite. Najvyššia dostupná konfigurácia v sebe ukrýva procesor Intel Core i7 s možnosťou pretaktovania, dve Nvidie GTX 1080 v režime SLI, 32 GB operačnej pamäte a kombináciu 512 GB SSD s 3 TB pevným diskom.

Na tomto hernom kúsku je obzvlášť zaujímavý špeciálne navrhnutý systém chladenia, kedy sú jednotlivé komponenty oddelené v samostatných komorách. Každá z nich má pritom vlastný okruh chladenia. A to samozrejme nie je všetko, čím OMEN X vyniká.

buton-registracia

 

04.10.2017

+